22 december 2017

Zo zou het kerstverhaal eruitzien in 2017!

Heb je je ooit afgevraagd hoe Kerst eruit zou hebben gezien als Jezus in 2017 geboren zou zijn? Misschien wel zo, dacht Casey Wright: nu komen er drie wijze mannen langs op Segways, heeft Jozes een manbun en neemt 'ie een selfie, terwijl Maria een duikface, een peaceteken én een Starbucks latte rockt. Maar let ook op de details: de biologische kerstos (antibioticavrij, waarschijnlijk) die zich aan z'n glutenvrije gras waagt (waarschijnlijk eten Jozef en Maria gewoon met hem eruit mee), de Apple apparatuur, de bretels en de lelijke kersttruien.

Wij kunnen nog wel een paar dingen die anders zouden zijn geweest. Er hadden best wat wijze vrouwen tussen gekund - want, hey: 2016, weet je wel. Waarschijnlijk zou er ook wel een hipster, correctie: herder, rondgelopen heb met een boerenkoolsmoothie en zou Maria een blog aan het schrijven zijn over waarom ze Jezus niet gaat vaccineren. Wat mis jij nog in deze hipster kerststal?

Check hier de video:

Lees meer

Volg ons