6 september 2016

Deze 7 school life hacks wil je niet missen

Met stijgende tegenzin vliegen de dagen voorbij. Op een gegeven moment is er niet meer aan te ontkomen: de eerste schooldag na de vakantie. Wij weten bij BEAM hoe zwaar het scholierenleven is en daarom hebben we speciaal voor jou de beste school life hacks verzameld. Je schooldag zal nooit meer hetzelfde zijn!

1. Op tijd van huis gaan: de eeuwige uitdaging. Nu niet meer! Maak een afspeellijst met je favoriete nummers die exact net zo lang duurt als de tijd die je hebt voordat je de deur uit moet. Bij het laatste nummer weet je dat je, al dansend, haast moet maken!

2. Geen zin om elke ochtend je brood te smeren? Haal drie broden, koop verschillende soorten beleg en start de smeersessie. Stop de boterhammen, verpakt in zakjes, in de vriezer en je kunt weer even vooruit. Let op, brood is vanuit de vriezer gemiddeld vier tot zes weken houdbaar! 

3. Word je gesnapt terwijl je slaapt tijdens de les? Doe snel je armen in de lucht en zeg: “In Jezus' naam, amen!” 

4. Informatie nodig voor een werkstuk of een betoog? Ga niet naar google.com, maar gebruik scholar.google.com. Veel meer relevante informatie!

5. In de pauze je telefoon even opladen? Zet hem in vliegtuigstand en zet de wifi uit, gaat veel sneller.

6. Altijd lastig die schoolroosters. Maak een foto en gebruik je rooster als vergrendelscherm op je telefoon. Nooit meer net te laat!

7. Aaah presenteren, spannend! Je hebt tien jaar in Sinterklaas geloofd, je kunt ook best wel even vijftien minuten in jezelf geloven. Je kunt dit. 

Lees meer

Volg ons