Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“In een visioen liet God zien dat Zijn liefde meer waard is dan verliefd zijn”

30 juli 2021 · Leestijd 2 min

Leske was smoorverliefd op een jongen, maar in plaats van een relatie kreeg ze een boodschap van God. “Alles om me heen werd wit.”

Smoorverliefd

“Een tijdje geleden was ik heel verliefd op een jongen, ik was er ontzettend veel mee bezig. Ik wilde heel graag meer duidelijkheid en besloot hem een brief te schrijven. Diezelfde avond kreeg ik een appje: hij voelde niet hetzelfde voor mij en zag geen toekomst samen. Dat bericht kwam keihard binnen. Er valt heel veel weg als je daar al een jaar over gedroomd hebt.”

Een visioen van God

“Ik heb die avond veel gehuild. De volgende morgen zette ik met een groepje vrienden instrumentale muziek op, om naar Gods stem te luisteren. Ik lag te luisteren en sloot mijn ogen. Langzaam kwam ik tot rust. Plotseling werd het helemaal wit om me heen. Het voelde alsof ik naar de hemel getild werd op een wolk of met een hand. Toen zag ik God, Hij zat voor me op een troon in een wit gewaard, Zijn armen wijd geopend.

Het leek alsof Hij zei: ‘Kom maar bij mij, kom maar op mijn schoot zitten’. Dus dat deed ik. Op Zijn schoot voelde ik alle liefde door me heen stromen die God me op dat moment gaf. Ik mocht Hem aanraken en op Zijn schoot voelde ik me beschut voor alles wat er om me heen gebeurde. De liefde waar ik zo naar verlangde in het verliefd zijn, kreeg ik 10.000 keer van God.”

Gods liefde is genoeg

“Ik denk dat God me vooral wilde vertellen dat Hij heel veel van me houdt en me altijd beschermd en bij me zal zijn. Hij geeft me zoveel meer liefde dan iemand me ooit zou kunnen geven. Als ik me alleen voel kan ik altijd naar Hem toe en hoef ik nergens anders meer aan te denken.”

Leske vertelde ons haar verhaal, bekijk het hieronder!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡