Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“God heeft mij genezen van mijn rugklachten”

19 juli 2021 · Leestijd 2 min

Estelle zag haar droom om kapster te worden in duigen vallen toen bij haar een vergroeiing in haar rug werd vastgesteld, scoliose. Inmiddels is die droom toch uitgekomen, nadat er vier jaar geleden iets bijzonders gebeurde.

Nooit meer kapster

“Een aantal jaar geleden begon ik last te krijgen van mijn rug. Toen ik op vakantie was in Italië, was de pijn ineens heel erg. In het ziekenhuis werden er foto’s van mijn rug gemaakt, en al snel was duidelijk dat er een vergroeiing in mijn rug zat. Ik had scoliose.

Toen ik de diagnose kreeg viel mijn droom in duigen. Van kleins af aan rende ik al rond in de salon en ik heb altijd kapster willen worden, nu zou dat nooit meer kunnen. Hier ben ik heel verdrietig om geweest.”

Vervuld met de heilige geest

“Vier jaar geleden werd er tijdens een kerkdienst gevraagd of er mensen waren die gebed nodig hadden. Ik ging naar voren om gebed te krijgen voor mijn scoliose. Ik kwam als laatste aanlopen en was als één van de eersten aan de beurt. Bij het eerste gebed voelde ik nog vrij weinig, maar ik besloot het nog een keer te proberen. Na die tweede keer leek het al minder te worden. Het derde gebed veranderde echt iets. Ik werd helemaal warm. Op dat moment werd ik vervuld met de heilige geest. Maar ook werd ik vervuld met zekerheid, ik ontving een vertrouwen dat het wel goed zou komen. Dat moment heeft mij heel veel gebracht. Op dat moment wist ik zeker dat God bestond, hij is echt. Ik ben heel blij dat ik dat vertrouwen al op zo’n jonge leeftijd heb mogen ontvangen.”

Op onze Instagram deed Estelle haar verhaal. Bekijk de video hieronder.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Lees ook: Thijs: "Het is altijd spannend om voor genezing te bidden"

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡