Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ga samen met je Alpha Youth naar de EO-Jongerendag!

De EO-Jongerendag is terug! Duizenden jongeren komen op 11 juni samen in Rotterdam Ahoy voor een groot feest met als thema: ‘Speak Life’. Trommel je Alpha Youth-vrienden bij elkaar en boek samen je tickets.

RESERVEER NU JE TICKET(S)
Speak Life!

Het thema van de EO-Jongerendag 2022 is ‘Speak life’. Presentator Joram Kaat: “Negatief spreken is vaak makkelijk. In de Bijbel lees je dat Jezus woorden van leven spreekt. Wij zien dit thema als reminder aan die mooie woorden van God, maar ook als reminder dat een jongere bepaalt welke woorden hij of zij spreekt.”

De EO-Jongerendag is een geweldig evenement voor jou en je Alpha Youth-groep. Samen kunnen jullie tijdens de dag nog eens terugblikken op het mooie Alpha Youth-avontuur en kunnen jullie genieten van een supermooi programma vol met toffe artiesten en sprekers.

Win een gratis busreis met jouw Alpha-groep!

Wil jij een gratis busrit naar de EO-Jongerendag winnen voor je hele Alpha-groep? Lijkt me wel toch? Check op de Instagram-pagina van Alpha-Youth hoe je kans maakt en laat je door en chauffeur naar Ahoy rijden 11 juni.

Speciaal voor de leiders

Tijdens de EO Jongerendag is er een pauze. Tijdens die pauze kun jij als jeugdleider een speciaal programma volgen. Deze hebben wij (Alpha Youth) samen voorbereid met andere toffe jeugdorganisaties: de Protestantse Kerk Nederland, YfC en de HGJB. Je ontvangt dan gratis toffe inspiratie en materiaal voor jouw jeugdgroep.

Download spellen

Via bovenstaande knop kan je alvast wat leuke spellen downloaden. Ook een tip om deze onderweg naar Ahoy vast te spelen!

Zien we jullie op 11 juni in Rotterdam Ahoy? Wij hebben er zin in!
Koop je ticket voor de EO-Jongerendag

Lees ook over:

Koop je ticket voor de EO-Jongerendag