Stage - VORMGEVING

BEAM is het jongerenmerk van de EO en zoekt nieuwe vormgevingstagiaires. Heb jij passie voor grafisch ontwerpen en (christelijke) jongeren? Solliciteer nu!

VACATURE: Stagiair grafisch vormgeven bij BEAM

Kan jij uit de voeten met headers, stamps, thumbnails en andere vormgevingsdingen? Wil je vanaf september 2021 meedraaien in een jong team dat op elk sociaal platform aanwezig is, kruidnoten steelt bij andere afdelingen en waarvan elke medewerker stuk voor stuk knettergek is? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

WAT DOE JE:
Je denkt actief mee tijdens brainstorms, houdt onze social media bij, ontwikkelt vormgeving voor nieuwe rubrieken en zorgt er uiteraard voor dat onze site, Instagramfeed en magazine er fantastisch uitzien. Ook help je mee met de BEAM Kerkdienst, ons wekelijkse televisieprogramma op NPO2. Je wordt hier getraind in het bedienen van de visuals. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn!

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site en in ons magazine besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, buitenland en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

WAT ZOEKEN WE:
Onze ideale stagiair is creatief, leergierig, sociaal en heeft ervaring met grafische vormgeving of volgt een opleiding in die richting (liefst derde- of vierdejaars). Affiniteit met het christelijk geloof is een must. Het gaat om een fulltime stage voor vier of vijf dagen vanaf 6 september 2021. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar.

WAT BIEDEN WIJ:

VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan

BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden

MONEY: Er is 250 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week. Ook kan je gebruik maken van een MacBook en een Adobe-pakket.

BREED AANBOD: Magazine, socials, video's, evenementen, site, nieuwe concepten: Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 1 juni 2021 (eerder = beter) je sollicitatiebrief en CV naar Bas Derks via stages@eo.nl Wil je meer informatie? Stuur gerust een mailtje!