EO-Jongerendag 2021 - VRIJWILLIGER WORDEN

Meld je hier aan om bij te dragen aan het vetste christelijke evenement van Nederland!

Werk jij mee aan EOJD 2020?!

Heb je er wel eens over nagedacht om mee te werken aan de EO-Jongerendag? Want dat kan! Om de EO-Jongerendag mogelijk te maken zetten wij zo’n 250 vrijwilligers in die het evenement ondersteunen met talloze hand- en spandiensten. Zo doen vrijwilligers de kaartcontrole, zijn ze gastheer of gastvrouw in de zaal en helpen ze met de collecte en andere dingen die daar nodig zijn, er zijn vrijwilligers bij de verkoop van BEAM wear en bij ledenwerving. Als je goed oplet kom je de hele dag wel vrijwilligers tegen tijdens de EO-Jongerendag.

Hoe werkt het?

- Vrijwilligers bij de EO-Jongerendag moeten minimaal 16 jaar zijn en we verwachten van al onze vrijwilligers dat ze christen zijn.
- Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Dit formulier mail je naar [email protected].
- Als je voor het eerst gaat meewerken aan de EO-Jongerendag word je gebeld door een medewerker van de afdeling Vrijwilligers van de EO om even kennis te maken. Je kunt dan ook al jouw vragen stellen.
- Ongeveer een week voor de EO-Jongerendag krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt. We laten je weten waar je bent ingedeeld en je krijgt informatie met taakbeschrijvingen en uitleg over de opzet van de dag.

Leuke bijkomstigheden

Meewerken aan de EO-Jongerendag is niet alleen erg leuk en gezellig, wij regelen ook een aantal dingen voor jou. Zo hoef je geen kaartje te kopen voor de EO-Jongerendag en je krijgt je reiskosten vergoed. Daarnaast zorgt de EO dat er eten en drinken voor je is. Je werkt altijd in een team van vrijwilligers. Als je graag met een vriend(in) wil worden ingedeeld dan kun je dat aangeven op het aanmeldingsformulier en houden wij daar rekening mee met de indeling.

De EO-Jongerendag

Voor vrijwilligers begint de EO-Jongerendag om ca. 9:30 uur als je je meldt bij de vrijwilligersbalie. Hier krijg je de spullen die je nodig hebt (dinerbon, badge, vrijwilligersshirt, etc.). Om 10:30 uur begint de vrijwilligersbijeenkomst waar we de dag met elkaar openen en je kennismaakt met de andere vrijwilligers uit jouw onderdeel en de coördinator hiervan. Vanuit de vrijwilligersbijeenkomst gaat iedereen naar zijn plek voor uitleg ter plaatse. De lunch krijg je mee (broodjes en een krentenbol). Tijdens de dag zorgen we ervoor dat je met enige regelmaat kunt pauzeren. In de grote pauze van het programma staat er een warm buffet voor ons klaar. Na afloop van de EO-Jongerendag lever je je t-shirt in en sluiten we de dag met elkaar af.

Informatie op een rij

Datum: 6 juni 2020
Locatie: Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10, Rotterdam
Tijd: inschrijven vanaf 9:30 uur, om 10:30 uur beginnen we met de vrijwilligersbijeenkomst die verplicht is voor alle vrijwilligers. De dag eindig om ca. 21:30 uur.

Aanmelden

Denk je nu: ‘YES, dit is echt iets voor mij!’ Geef je dan snel op. Door het aanmeldingsformulier ingevuld naar [email protected] te sturen meld je je definitief aan. We verwachten dan wel dat je komt! Het kan natuurlijk dat je onverwachts ziek wordt of er iets ernstigs in je naaste omgeving gebeurt waardoor je niet kunt komen, maar in principe gaan we er vanaf het moment dat je het aanmeldingsformulier hebt ingestuurd en wij de ontvangst en je deelname hebben bevestigd vanuit dat je er ook daadwerkelijk bent.

Lijkt het je leuk om mee te werken maar liever niet alleen? Ook dat kan. Je kunt aangeven dat je samen met iemand wil worden ingedeeld. We houden daar rekening mee. Vraag dus gerust een vriend(in) om ook mee te komen werken. Wel belangrijk om te weten is dat een vrijwilliger bij de EO minimaal 16 jaar moet zijn en dat we van diegene verwachten dat hij of zij christen is.

Vrijwilligersafspraken

Je vindt bij deze informatie ook de vrijwilligersafspraken. Hierin staat wat jij van de EO mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Ook wordt uitgelegd wat er gebeurd met de gegevens die wij van jou krijgen (hoe we omgaan met jouw privacy). Op het opgaveformulier kun je aangeven dat je de afspraken gelezen hebt en ermee akkoord gaat.

Hopelijk ben je net zo enthousiast om mee te werken als wij zijn om jou te kunnen begroeten als vrijwilliger! Tot 6 juni?

Groetjes,
Maarten, Anke, Aletta en Natasja
Afdeling Vrijwilligers EO