22 maart 2018

WINNEN: Lunch met Lindz West

Naar de EO-Jongerendag gaan op 26 mei is natuurlijk fantastisch, maar hoe vet is het als je een maandje eerder al met één van de artiesten hebt geluncht? Juist. Heel vet. Als je voor woensdag 28 maart tickets voor de EO-Jongerendag bestelt (of dit al hebt gedaan), maak jij kans op een lunch met LZ7 frontman Lindz West!!

Informatie

De lunch is op (goede) vrijdag 30 maart in Ede. We geven 13 keer een lunch weg voor twee personen. Extra leuk is dat je na de lunch een concert van LZ7 bij kunt wonen. Dit concert is onderdeel van BEAM Scholentour en speelt zich normaal af achter gesloten deuren. Dit krijg je er dus nog gratis bij!

Update:
Ondertussen zijn de winnaars bekend: Lydia Kip, Tom van Raalte, Marit Hoste, Marlinde de Jonge, Mark van Vreden, Danja van der Kamp, Stefanie Smits, Marleen van Vuuren, Stephan Oosterhuis, Marc van Kruistum, Chiel van Dam, Ilse Horing, Marieke Haan.

Lees meer

Volg ons