28 maart 2018

Unieke webinar van Miriam Swaffield op 18 april

Hoe deel je het verhaal van Jezus met jongeren? Wat is er nodig om hen bij de kerk en het jeugdwerk te betrekken én: hoe houd je jongeren enthousiast? In aanloop naar de EO-Jongerendag bieden we op woensdag 18 april een unieke webinar, waarin de Britse spreker Miriam Swaffield deze onderwerpen aan de orde stelt.

Swaffield kent een enorme drive om het verhaal van Jezus te delen met jonge mensen die Hem (nog) niet kennen: “Ik wil jongeren laten kennismaken met de liefde van God en hen helpen om hun identiteit in Hem te vinden”. Ze studeert Theologie en werkt als Global Student Mission Leader bij ‘Fusion’, een beweging die studenten ondersteunt bij het vinden van een kerk en (lokale) kerken aanmoedigt om studenten te betrekken bij hun gemeente.

<script src="https://embed.webinargeek.com/assets/embed-frame.js" data-webinar="21cbfe1f389f653aa8e1cc43f93e6cc4f9470fe6ab73df620e" type="text/plain" class="npo_cc_social"></script>https://www.webinargeek.com/?embed

De webinar, die om 20.00 uur begint, wordt geleid door EO-Jongerendag presentator Joram Kaat.

Lees meer

Volg ons