Matt Redman Guvna B EO Jongerendag 2018
10 maart 2018

Matt Redman + Guvna B

Matt Redman, je weet wel, de man die '10.000 Reasons' schreef, komt naar de EO-Jongerendag 2018! #feest Na in 2014 de Jongerendag vol kippenvel achter te laten, doet hij het in 2018 dunnetjes over met Guvna B (bekend van BEAM Festival), waar Matt al samen mee door Amerika tourde en het nummer 'Gospel Song' maakte.

Matt Redman

Al jaren is Matt Redman een van de toonaangevende namen in christelijke muziekwereld. Hij bracht al 14 cd’s uit en zijn liederen worden gezongen in kerken over de hele wereld. Zijn bekendste songs zijn Heart of WorshipYou Never Let Go en Better Is One Day. En natuurlijk 10.000 Reasons

Guvna B

Guvna B (27) geeft je catchy en toegankelijke rap uit London, inclusief een super energieke live-show. Hij werd geboren in Engeland en groeide op in een achterbuurt van Londen. Zijn ouders komen uit het Ghanese Accra. Hij stond al eerder op het BEAM Festival. Guvna B: "Mijn opvoeding hielp me het geloof in Jezus te vinden. Alle negatieve dingen die ik zag, inspireerden mij om het beste uit mijn leven te halen. Hopelijk inspireer ik met mijn muziek anderen dat ze niet het product van hun negatieve omgeving hoeven te worden."  Op de EO-Jongerendag 2018 doet hij een paar nummers mee met Matt Redman. ZIN IN!

10.000 Reasons op EOJD '14

Gospel Song

Guvna B - Nothing But The Blood Of Jesus

In deze track vertelt Guvna openhartig over zijn geloofsleven en zijn struggles met God. De combinatie van zang, rap en de sample brengen je gegarandeerd kippenvel.

Koop NU je tickets!

Lees meer

Volg ons