For king & Country EO Jongerendag 2018
11 maart 2018

For KING & COUNTRY

For KING & COUNTRY komt terug! Na een ontzettend succesvol optreden op de EO-Jongerendag van 2016 en twee strak uitverkochte concerten vorig jaar, staan ze op 26 mei 2018 opnieuw in het Gelredome! De band met broers Joël en Luke Smallbone is 1 van de grootste christelijke bands in de USA en daarbuiten en bracht twee jaar geleden nog een eigen film Priceless uit. Hun liedjes staan bekend om hun prachtige melodieën, bombastische klanken en persoonlijke verhalen. Als je ze ooit gezien hebt, weet je waar we het over hebben (en wil je gegarandeerd nog een keer). Zo niet: WEES ERBIJ.

For KING & COUNTRY op EOJD '16

For KING & COUNTRY - Shoulders (EOJD '16)

for KING & COUNTRY' - Speech Joël - EOJD 2016

Backstage filmpje bij concerten van vorig jaar

Lees meer

Volg ons