25 februari 2018

Zó krijg je jouw vrienden mee naar de EO Jongerendag

26 mei staat al tijden geblokt in je agenda. ‘De EO Jongerendag in het GelreDome Arnhem’ staat met een gele stift gemarkeerd! Nu alleen jouw vrienden nog even zo enthousiast krijgen. Moeilijk? Wel nee, joh. Met deze tips and tricks is het appeltje eitje.

Busje komt zo

Jullie kunnen met de EOJD-bus mee (dit argument niet inzetten bij je wagenzieke vrienden). Daar begint het avontuur met dolenthousiaste mensen en veel gezelligheid. Zak snoep op schoot en de reis kan beginnen.

Zingen met Matt Redman

Heart of Worship, You Never Let Go, Better Is One Day, 10.000 Reasons. Jij kunt ze dromen. Zet op de goede momenten deze nummers (of onze spotifylijst) eens op. Vinden je vrienden vast ook leuk. En daar kun jij dan weer goed op inspelen. “Wist je al dat hij op de EO Jongerendag komt?”.

Aanbidden met de BEAM Worshipband

Jij kunt je mede Jezuslovers wel blij maken met een mega aanbidding, toch? Even de video’tjes van vorig jaar laten zien waarin de mooiste liedjes worden gezongen en iedereen in de zaal vol passie meedoet en het werk wordt gedaan terwijl je op stoeltje toekijkt hoe jouw matties zich hierover verbazen.

Losgaan met For KING & COUNTRY

Vette gitaren, slagwerk en zang waar je u tegen zegt. Een paar maanden geleden speelde For KING & COUNTRY de Basiliek in Veenendaal nog plat. En dat was dus nog maar het voorproefje.

Netwerken

Jij bent natuurlijk SUPERLEUK, maar mochten je vrienden je heeel toevallig even zat zijn - omdat je zo wild danst dat de mensen om je heen hun leven niet meer zeker zijn, of omdat je zo hard meezingt dat je beste vriend(in) acuut op zoek gaat naar oordoppen – dan is er goed nieuws. Er komen namelijk ontzettend veel leuke mensen die allemaal open staan voor gezelligheid. Elk jaar horen we weer de mooiste verhalen over kersverse vriendschappen en ontluikende liefdes. Just saying.

Dansen met Britt Nicole

Be The Change, het nummer dat deze toffe zangeres vorig jaar uitbracht, werd niet voor niks 1,4 miljoen keer bekeken op YouTube. Haar muziek is niet alleen heel fijn, maar ze rockt the stage. Hoe fijn als jullie in dezelfde ruimte op de deuntjes van haar muziek mee kunt doen?

De lichtshow

Alsof die toffe artiesten, prachtige muziek en lekkere beats niet genoeg zijn. Niet alleen je oren hebben het goed. Je kunt ook je ogen de kost geven. Er zijn grote schermen zodat je alles kunt zien, ook als je achteraan staat. Maar de megalichtbundels kun je niet missen.

Pizza eten in de pauzes

Dat meezingen en uit je plaat gaan kost energie. En als je energie verbruikt moet je eten. Toevallig staan op de EOJD de beste pizzabakkers die de slice van je dromen voor je bereiden. Met toppings, salami en kaas. Heel veel kaas.

Kortinggg

Als jullie nou eventjes met zijn allen bestellen, betalen jullie maar tien euro voor een ticket in plaats van 15. Toch weer extra geld voor een extra puntje pizza (lekkerrrr).

Voor het geval dat je homies niet weten waar ze die felbegeerde tickets moeten scoren, dat doen ze dus hier! Laat je ons weten welke tip ze precies overhaalde om mee te gaan?

Lees meer

Volg ons