15 februari 2018

Waarom deze 6 diehards naar de EOJD gaan!

Goede muziek, inspirerende gesprekken, nieuwe mensen. Er zijn wel 100 redenen te bedenken om naar de EO Jongerendag te gaan. Dit is waarom Anouk, Jaline, Robert, Carmen, Stefan en Marwin het feestje niet overslaan!

Lekker netwerken

Anouk (20): “Mijn eerste keer EO Jongerendag was een paar jaar geleden, omdat mijn broer met zijn klas van hun bijbelschool optraden. Ik kwam er meteen achter dat de EOJD supertof is! De muziek is heerlijk, je ontmoet veel nieuwe mensen, kunt netwerken en het is bovenal de dag om God groot te mogen maken met zoveel mogelijk jongeren uit heel Nederland!”

Een boost voor mijn geloof

Jaline: “Ik ga naar de EOJD om het geloof te vieren! Dit jaar is de vijfde keer dat ik ga. Dingen die ik mis in de kerk, kan ik dan volop beleven, met volle teugen van genieten. Het is een soort boost voor mijn geloof en mijn relatie met God. Dit jaar neem ik een vriendin mee die voor het eerst gaat. Hopelijk vindt zij net zo leuk!”

De aanwezigheid van God

Robert (24): “Vier jaar geleden ging ik voor het eerst. Ik was mee met een begeleider van mijn woongroep en geloofde nog niet. Toen ik daar was hoorde ik het liedje God Maakt Vrij en ineens zag ik hem voor me staan. Sindsdien heeft de EOJD heel veel waarde voor mij. Het samen zijn met iedereen, de aanwezigheid van God.”

De artiesten zijn te gek!

Carmen (19): “De artiesten die komen zijn te gek. Mijn tofste herinnering was twee jaar geleden toen For Kind and Country a capella Amazing Grace song. Kippenvelmomentje! Ik ga al jaren. Naast de muziek vind ik het altijd mooi om met zoveel mensen samen God te aanbidden.”

De dancebeats en lichtshows

Stefan (23): “Ik kom voor de dancebeats, lichtshows, de rust en om één te zijn met de jongeren daar!”

Helemaal los!

Marwin (15): “Het mooiste moment van de EOJD was dat er vorig jaar een fragment van Skillet werd gedraaid van het nummer Hero, ik ging in die vijf seconden helemaal los!”

Ben je enthousiast geworden, maar heb je geen kaartjes? Schande! Kopen! Waar? Hier!

Lees meer

Volg ons