14 februari 2018

INDRUKWEKKEND: 'The Proof of Your Love' @ EOJD '16

Dit was met recht wel een van de hoogtepunten van twee jaar geleden. Met duizenden zongen we 'Let my life be the proof of Your Love' van For KING & COUNTRY op de EO-Jongerendag 2016. EN DIT JAAR DOEN WE HET DUNNETJES (DIK!) OVER. Ben jij erbij?

Tekst:

'If I speak with human eloquence and angelic ecstasy but don't love, I'm nothing but the creaking of a rusty gate. If I speak God's Word with power, revealing all his mysteries and making everything plain as day, and if I have faith that says to a mountain, "Jump" and it jumps, but I don't love, I'm nothing. If I give everything I own to the poor and even go to the stake to be burned as a martyr, but I don't love, I've gotten nowhere. So, no matter what I say, what I believe, and what I do, I'm bankrupt without love.'

Koop hier je tickets voor 2018

Lees meer

Volg ons