10 juni 2017

Vroege vogels op de EOJD!

Half 2 begint het programma van de EO-Jongerendag, maar om tien uur stonden er al mensen in de rij voor de ingang! BEAM zocht ze op en vroeg naar hun verhaal.

Marieke, Marleen & Inge pakten de goede trein
Marleen: “Mijn trein ging om het uur en we wilden graag de tijd hebben om rond te kijken op het buitenterrein. We hebben er zin in!”

Stephan & Nathanael gingen met vrijwilligers mee
Nathanael: “Eigenlijk zouden we met de bus van de kerk gaan, maar dat ging helaas niet door. Gelukkig konden we met een aantal medewerkers mee, dus zijn we er nu heel vroeg. Ik heb heel veel zin in Capital Kings!”

Stephan: “Ik vooral in Rend Collective!”

Sander & Sebastiaan zijn er voor het eerst
“We hadden gewoon geen idee wat we moesten verwachten. Er komen natuurlijk vet veel mensen dus we dachten: ‘beter het zekere voor het onzekere!’”

Emma, Lisanne, Laura, Merel en Marijn willen per se vooraan staan
“Wij zijn vanmorgen speciaal om half zeven opgestaan, zelfs al sliepen sommige van ons pas om kwart over twee! We hebben niet echt een favoriete artiest, maar we hebben wel zoveel mogelijk liedjes geluisterd van tevoren!”

Joshua, Jeroen, Gijs en Joy komen helemaal uit BELGIË
“We hebben lekker samen ge-carpoold naar de EOJD! We komen vooral voor de sfeer, de gezelligheid en het hele evenement. Er komen later nog meer vrienden, maar we wilden nu alvast alles zien.”

Wilke, Jenneke, Josephie, Merel, Julia, Lisa en Sophie zijn met een hele hoop
“We komen met de bus vanuit Huizen en hebben echt heel veel zin in alle gezelligheid. De hele dag is gewoon te gek!”

Hannah, Daphne & Lotte zijn er voor de preek
“We willen vooraan staan, maar het is ook heel chill dat we nu vrij kunnen rondlopen en langs de kraampjes kunnen. Nu loopt er nog niemand in de weg! Wij hebben echt veel zin in het verhaal van Lindz! We hebben veldkaarten, dus dat moet helemaal goedkomen!”

Lees meer

Volg ons