13 juni 2017

Het mooiste van Philippa Hanna

Ben jij - net als wij - nog steeds aan het nagenieten van de EO-Jongerendag? Yes! Daarom hebben we voor je de hoogtepunten van het optreden van Philippa Hanna en band op een rijtje gezet. Philippa's optreden was bijzonder en veel van jullie waren zichtbaar geraakt. Dat vonden we prachtig! Kijk hier haar 4 mooiste nummers terug!

Opening - Run to You

Philippa Hanna opende haar optreden met het nummer 'Run to You', waarin ze zingt hoe ze altijd op God terugvalt en op Hem vertrouwt: ‘…I’m gonna run to You, You’re the one that I put my hope in, You’re the hope for the world that’s broken…’ 

Love You

Haar nummer 'Love You' was een van Philippa's persoonlijke hoogtepunten op de EO-Jongerendag. 'Love You' beschrijft hoe we allemaal willen zeggen dat we van elkaar houden - vrienden, familie of God - maar dat we uit angst dat niet altijd uitspreken.

Laatste nummer - Arrow

Met haar single 'Arrow' sloot ze af. ‘…I am an arrow, I was made to fly…rushing through the sky, with Your wind behind me, I’m completely alive…’ Een herinnering dat wij - net als een pijl - ons doel niet missen en dat we vrij zijn dankzij Jezus.

Lees meer

Volg ons