Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
12 juni 2017

Het beste van Hawk Nelson op EOJD 2017!

Kun jij ook niet genoeg krijgen van de artiesten van afgelopen EOJD? Kijk hier dan de hoogtepunten terug van het optreden van Hawk Nelson! Deze Canadese rockers verrasten iedereen met hun nummers en zetten een fantastisch feestje neer!

Opening - Diamonds

De opening van het tweede deel van het programma door Hawk Nelson blies het dak eraf! Check het hier nog een keer!

Live like you're loved

Middenin de act van Hawk Nelson was dit prachtige nummer met een bemoedigende tekst! Zeker de moeite van het terugluisteren waard!

Afsluiting - Drops in the ocean

Ook met hun laatste track bliezen ze de 20.000 jongeren weg! Genieten!

Lees meer

Volg ons