Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
14 juni 2017

Capital Kings opende de EOJD met dikke beats!

Kun jij ook niet genoeg krijgen van de artiesten van afgelopen EOJD? Kijk hier dan de hoogtepunten terug van het optreden van Capital Kings! Als eerste artiest op de dag waren ze voor velen een grote verrassing en wisten ze het hele stadion aan het dansen te krijgen!

Satellites

Deze track bouwt heerlijk op en geeft met de gitaren een fantastisch rockgevoel! De twee mannen van Capital Kings namen het hele stadion mee!

Fireblazin

Misschien wel het dikste, meest knallende nummer van de hele EO-Jongerendag! Check hier het heerlijke Fireblazin nog eens!

Love is on our side

Is er een mooiere boodschap dan dat liefde aan onze kant staat? Daar gaat dit nummer over en het was een sublieme afsluiting van hun act!

Lees meer

Volg ons