8 juni 2017

Alle activiteiten op het buitenterrein van de EOJD

De EO-Jongerendag komt nu steeds dichterbij en wij kunnen niet wachten! Niet alleen binnen, ook buiten het stadion hebben we weer veel activiteiten georganiseerd: seminars, podia, attracties en nog veel meer. Vervelen is dus geen optie!

BEAM Buitenpodium

Je moet zaterdag sowieso een kijkje komen nemen op ons gezellige BEAM-plein. We hebben een uitgebreid programma voor je klaarstaan op het BEAM Buitenpodium. Tussen 12:00 en 13:15 draait DJ Roberto Rosso en tijdens de pauze kun je al je vragen stellen aan Rend Collective (17:00) en Lindz West (17:45), shinen op het open podium en BEAM-WEAR winnen. Bovendien hebben we een hele speciale act voor je in petto: de mannen van Capital Kings doen hun optreden nog even dunnetjes over op het BEAM Buitenpodium (17:15).

Speeddate

Dit jaar organiseren we in samenwerking met ChristianMatch.nl de BEAM Speeddate. Kom tijdens de pauze naar de stand tegenover BEAM-WEAR en misschien ontmoet jij wel de liefde van je leven.

Ontmoet artiesten

Natuurlijk kun jij ook dit jaar weer op de foto met je favoriete artiesten. Kom in de pauze naar de Selfiesessie-tent op het BEAM-plein. Loop voor de definitieve tijden ’s ochtends even langs de tent om te zien hoe laat de artiesten daar te vinden zijn. Tegenover de Selfiesessie-tent  staat de verkoop-stand waar je terecht kunt voor de cd’s van de artiesten. Naast Rend Collective, Philippa Hanna, Hawk Nelson en Capital Kings, zijn er ook cd’s verkrijgbaar van onze eigen BEAM Worshipband artiesten Hanne de Vries & Reyer. 

Attracties

Heb jij zin om tijdens de pauze iets actiefs te doen? Loop dan even langs bij de Gamezone van HGJB bij ingang E. Daar spelen we met z’n allen Bubble Football. We dagen je uit! Wil jij liever je hoogtevrees overwinnen? Tegenover de hoofdingang vind je de Viaa SkyWatch waarmee je met een kraan de lucht in wordt gehesen voor het mooiste uitzicht over Arnhem.

Huis van Belle

De meiden van Huis van Belle verwelkomen je graag in de gezellige meidentent. Hier kun je op de foto in de photobooth, krijg je powershots met bemoedigende Bijbelteksten en gaan we samen creatief aan de slag.

Seminars

Voor iedereen t/m 25 jaar bieden JOP, HGJB en Youth for Christ tijdens het pauzeprogramma (16.30 -18.30 uur) doorlopend de volgende inhoudelijke seminars van 20 minuten aan:

Bang voor de dood
Wat gebeurt er als je doodgaat? Waarom zijn we bang voor de dood? Zijn we bang voor het sterven zelf of zijn we vooral bang om dierbaren te verliezen? Hoe komt het dat we daar bang voor zijn en waar komt die angst vandaan?

Faalangst
Uit BEAM’s Grote Angst Onderzoek gaf 49% van jullie aan wel eens last te hebben van faalangst. Soms blokkeer je ineens. Hoe komt het dat we zo onzeker zijn? Waarom doen je lijf en je hoofd niet altijd wat jij wilt? Hoe kunnen we omgaan met faalangst?

Overwin je angst
Met deze praktische workshop leer jij hoe je je angst kun overwinnen. Door middel van een aantal stappen krijg je grip op je angst en tools om die angst te overwinnen. 

Bang voor de toekomst
Hoe ziet jouw toekomst eruit? Ga je trouwen, krijg je kinderen, vind je een goede baan? Welke keuzes moet je maken? Hoe gaat je leven eruit zien als je de verkeerde studiekeuze hebt gemaakt? Of als je nog steeds geen relatie hebt? Heeft God een plan voor je leven?

 

Exclusieve seminar voor jeugdleiders met Philippa Hanna

Werk jij met jongeren en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Speciaal voor jeugdleiders hebben we een exclusieve seminar met Philippa Hanna. Kaarten hiervoor zijn beschikbaar tot 13:30 bij de jeugdleidersinloop bij ingang E. De kaarten zij beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees meer

Volg ons