20 mei 2017

Vrijwilligers gezocht!

Voor de EO-Jongerendag zoeken we nog vrijwilligers! Er zijn al enorm veel aanmeldingen, dus zorg dat je er snel bij bent!

Op een evenement als de EO-Jongerendag gebeurt er heel veel achter de schermen en jij bent uitgenodigd om daaraan mee te doen! Op allerlei plekken zijn nog vrijwilligers nodig, zowel in het stadion (zodat je het programma gewoon meemaakt) als daarbuiten.

Waar help je dan in mee? Denk aan de collecte, het uitdelen van pennen en programmaboekjes, gastheer/gastvrouw zijn in een deel van het stadion, ondersteuning van de stewards van het Gelredome, verkopen van merchandise van de artiesten en van BEAM wear of helpen aan de kaartenbalie. Meer dan genoeg keus dus!

Wij zorgen voor eten en drinken, je hoeft geen kaartje te kopen en je reiskosten worden vergoed. Wil je graag samen met een vriend(in)? Dat kan, geef het even aan op het aanmeldingsformulier.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@eo.nl, dan kun je meer informatie en een aanmeldingsformulier ontvangen! Hopelijk tot 10 Juni!

Lees meer

Volg ons