5 mei 2017

Fileflirt-tips om onder de knie te krijgen

Hoeveel mensen zijn hun ware liefde wel niet tegengekomen tijdens de EO-Jongerendag? Nou, geloof ons maar, veel. Grote kans dat zij elkaar voor het eerst zagen tijden de GIGA file voor het Gelredome in Arnhem. Want iedereen die weleens naar de EO-Jongerendag is geweest, weet dat je eerst in een file moet staan, soort vuistregel eigenlijk. Maar die file is dus een brok romantisch geladen energie. Zorg dus dat je je fileflirt-skills op orde hebt voordat je straks in de bus naar Arnhem stapt, want wie weet welke stoot je aan de haak slaat!

Honk, Honk!

Weinig mensen die niet met de bus naar de EO-Jongerendag gaan. Maak gebruik van de situatie en vraag de buschauffeur om een gunst. Zie jij de jongen/meisje is die blauwe Volkswagen Polo wel zitten? Laat de buschauffeur een paar keer toeteren om de aandacht te trekken. Wel voorbereidt zijn om aantrekkelijk te zwaaien natuurlijk. Tip: bedenk van tevoren alvast welke zwaai je gaat doen. De koninklijke, de enthousiaste of misschien toch een korte maar aantrekkelijke zwaai?

You Jane, me Tarzan?

Jane en Tarzan verstonden elkaar niet maar zaten in dezelfde jungle. Jij en jouw lover verstaan elkaar niet omdat jullie in verschillende voertuigen zitten, maar op dezelfde snelweg. Sla je hand tegen het raam en laat jouw object of affection weten dat je graag wilt weten hoe hij heet. 

De oude ‘Schrijf je nummer op een papiertje en plak die tegen het raam’-truc

Dit is de oudste regel in het boekje. Iedereen kent het, iedereen heeft het weleens gedaan. Supermakkelijk en superspannend, je hebt namelijk geeeeeeen idee wie jouw nummer krijgt!! Gaat het al kriebelen?

Neusje-neusje

Val jij niet op doorsnee types? Geen probleem. Wees jezelf en druk bijvoorbeeld je neus plat tegen het raam. Doet degene in de andere auto hetzelfde? MATCH MADE IN HEAVEN. In tussentijd gewoon net zolang met je neus tegen het raam zitten totdat iemand reageert. Makkelijk zat.

De ‘Ik wil hoe dan ook een date’-truc

Wil jij jouw liefdesleven niet aan het lot overlaten? Huur een busje en bedruk dit met een foto van jou en je contactgegevens! Zo kun je relaxed en met een gerust hart naar het Gelredome rijden terwijl de auto het werk doet. Misschien kun je ook een shirt aandoen met dezelfde foto en contactgegevens, herkent iedereen je direct als je eenmaal aan bent gekomen. HANDIG.

Heb jij je tickets voor de EO-Jongerendag al besteld?! Snel doen! We zien je daar! Bestellen kan hierrrrr.

Lees meer

Volg ons