28 mei 2017

Elise wordt voor de vijfde keer EOJD-vrijwilliger!

Op de EO-Jongerendag gebeurt er gigantisch veel en een hoop van alle activiteiten wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die meehelpen. Elise (21) helpt dit jaar voor de vijfde keer mee. BEAM vroeg haar wat ze er zo tof aan vond.

“Ik studeer, taalwetenschappen in Groningen. Ik zit in het afdelingsbestuur van mijn studie, de raad van advies, ik speel in een orkest en ik ben studentambassadeur. Toch maak ik elk jaar weer tijd voor de EO-Jongerendag!”

“Mijn eerste jaar ben ik meegenomen door mijn oudere zus, die al eerder was geweest. Ze was heel enthousiast en heeft me zover gekregen dat ik graag mee wilde. Nu gaan we vrijwel elk jaar samen die kant op! “

“Ik heb veel verschillende dingen gedaan op de EOJD, maar wel vooral dingen in een bepaald vak in het stadion. Dan zorgde ik voor de collecte, deelde polsbandjes uit en leidde mensen naar hun plek. Ik heb ook weleens in de stille disco geholpen of eten opgeschept voor de vrijwilligers. Je doet van alles en nog wat en tegelijkertijd krijg je ook gewoon de hele dag mee! Echt tof!”

“Het blijft gaaf om steeds nieuwe mensen te ontmoeten op de EOJD. Dus als je nog niet weet of je als vrijwilliger wilt hebben zeg ik; gewoon doen! Waarom niet? In je dagelijks leven heb je soms weinig contact met andere christelijke mensen, dus dan is het heel leuk om samen te werken op zo’n dag! Ondertussen maak je ook nog een hartstikke vet evenement mee! Ik zeg doen!”

We zoeken nog dringend vrijwilligers!

Wil jij GRATIS naar de EO-Jongerendag en wil je best je steentje bijdragen? Kom dan als vrijwilliger! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@eo.nl, dan kun je meer informatie en een aanmeldingsformulier ontvangen! Hopelijk tot 10 juni!

Lees meer

Volg ons