22 mei 2017

CHRISTENVERVOLGING: “Als jij voor Jezus kiest, dan eindigt jouw leven hier”

“Maria, als jij voor Jezus kiest, dan eindigt jouw leven hier” schreeuwt de moslim-extremist van Boko Haram tegen Maria. Hij drukt een vlijmscherp mes op de keel van Maria. Iedereen kijkt toe en dan…

Boko Haram is een islamitische terreurbeweging. De beweging wil een islamitische staat maken van Nigeria. Ze vechten daar al 8 jaar voor. In die jaren zijn 20.000 mensen vermoord door Boko Haram. Maar liefst 2,5 miljoen mensen zijn gevlucht. Onder hen zijn veel christenen.

Kan Maria haar verhaal vandaag vertellen op de EO-Jongerendag?
Op de EO-Jongerendag zamelen we geld in voor christenen die moesten vluchten voor Boko Haram. In speciale opvangkampen hebben ze onze hulp hard nodig. Hulporganisatie Open Doors geeft deze gevluchte christenen onder andere eten, dekens en kleding.

Lees meer

Volg ons