5 maart 2017

Jaarclub Amare Cibum ontstond tussen de schreeuw- en bralpartijen

Eten, samen chillen, bijkletsen, eten, sporten, koffie leuten, verjaardagen vieren, eten én samen naar de EO-Jongerendag. Dat doen ze allemaal bij Amare Cibum, de jaarclub van Anouk (20). De naam is als grap ontstaan, maar hebben ze uiteindelijk toch gehouden. “Dol op voedsel” betekent het.

“Wij zijn een groep meiden die samen in Groningen bij Navigators zitten, bestaande uit Kim, Marije, Leanne, Daphne, Joanne en ik, Anouk. We houden ontzettend van gezelligheid en we ondernemen een hoop!”

“We hebben elkaar afgelopen zomer leren kennen tijdens de kennismakingstijd van de studentenvereniging. Tussen alle zware oefeningen door, de korte nachten en de schreeuw- en bralpartijen, kregen we een aardige band met elkaar. Tijdens het afsluitingsfeest - misschien met wat teveel drankjes op, misschien ook niet - besloten Kim en ik dat we van deze toffe groep een jaarclub moesten maken. De volgende ochtend hadden we een whatsappgroep, niet lang daarna bestelden we onze eigen jaarclubkleding!”

“We zien elkaar ongeveer één keer per drie weken om samen te eten, te chillen en bij te kletsen. Daarnaast zien we elkaar ook altijd even op de N.S.G. borrels en maken we gezellig een praatje. Af en toe vieren we een verjaardag van een van ons. Laatst hebben we nog een verrassingsontbijt gemaakt! Dat was ontzettend leuk!”

Tussen alle zware oefeningen, de korte nachten en de schreeuw- en bralpartijen door, kregen we een aardige band met elkaar. 

“Dit jaar hebben we besloten om met een aantal naar de EO-Jongerendag te gaan, hartstikke gezellig en een gaaf uitstapje! Het initiatief kwam van Kim en Marije, voor mij wordt het zelfs de zesde keer! Ik kijk vooral uit naar Philippa Hanna, die heb ik nog nooit live gezien. Mijn hoogtepunt van al die jaren? Ik denk het optreden van Switchfoot in 2015, dat was echt indrukwekkend!”

“En voor degenen die nog nooit naar de EO-Jongerendag zijn geweest, gewoon doen! Je krijgt enorm veel waar voor je geld en het is zo mooi dat je samen je geloof kunt beleven en God kunt aanbidden! De sfeer is te gek!”

 

Ga jij ook met een toffe groep naar de EO-Jongerendag? App ons of mail ons op beamredactie@ eo.nl!

Lees meer

Volg ons