Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3

EO-Jongerendag 2019 - Tauren Wells

Tauren Wells

Misschien ken je hem nog wel van Royal Tailor, maar ook solo kan (EN GAAT!!) hij de zaal op zijn kop, uhh, hoofd zetten. Tauren Wells!

In 2016 begon Tauren aan zijn solocarrière en een jaar later kwam een van zijn grootste singles Hills and Valleys uit. Met zijn zeer aanstekelijke, dansbare muziek is hij al meerdere keren genomineerd voor een Grammy Award en ook dit jaar is het weer raak! Nadat Tauren (hopelijk) zijn award in ontvangst heeft genomen komt hij speciaal voor jou naar ons kikkerlandje, HOE TOF!

Tijdens de Dove Awards van 2018 won Tauren zo vaak dat hij niet eens tijd had om zich om te kleden. Laten we hopen dat hij in Ahoy wel rustig zijn broek aan kan trekken! DIT GAAT ZO TE GEK WORDEN! Ben jij er ook bij?