Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3

EO-Jongerendag 2019 - I AM THEY

i am they eo-jongerendag

Om het feest helemaal af te maken hebben we een hele toffe band uitgenodigd: I AM THEY! Jon, Matthew, Abbie, Justin en Sara komen allemaal naar Ahoy om jou de avond van je leven te bezorgen!

Wat eenmalig zou zijn veranderde in iets wat de band niet aan zag komen; een carrière! Het was de bedoeling dat de band in 2008 één worship-avond zou organiseren, maar dat beviel zo goed dat ze zelfs 11 jaar later nog steeds een groot succes zijn! Er zijn wat leden vertrokken en weer toegevoegd maar ondanks dat blijven ze het supergoed doen!

Met de invloeden van Country en Rock in hun muziek kan dit niet anders dan helemaal te gek worden! Headbangen, linedancen, shufflen, ALLES MAG! Als je ons belooft dat je de tijd van je leven gaat hebben, deal?

BEAM deed de bandfoto na