Britt Nicole op de EO-Jongerendag 2018
9 maart 2018

Britt Nicole

Als driejarig meisje begon Britt Nicole (echte naam: Waddell) met zingen in haar kerk, de Truth Temple of Kannapolis in North Carolina. Op school was ze lid van het schoolkoor, en ze kreeg de kans om met het schoolkoor een keer op te treden in de Carnegie Hall in New York. Vanaf haar zestiende schrijft ze zelf nummers. Sinds 2004 treedt ze op als solozangeres. Op 22 mei 2007 kwam haar eerste album 'Say It' uit. Het nummer 'You' stond in de top 10 van de hitlijsten voor christelijke muziek. Vorig jaar bracht ze het nummer 'Be The Change' uit en die is inmiddels al 1,4 miljoen keer bekeken op YouTube. In 2013 zou Britt Nicole al naar de EOJD komen. De contracten waren al getekend, maar ze werd zwanger en moest alles cancelen... In 2018 is het dan eindelijk zover: ze komt voor het eerst naar de EO-Jongerendag! #zinin

Britt Nicole - Be The Change

Britt Nicole - Gold

Britt Nicole - Believe

Lees meer

Volg ons