10 juni 2017

Zo ontwijk je de McDonald's-rij!

De enige optie lijkt om een uur in de rij van de McDonald's te gaan staan voor je avondeten, maar BEAM wist de jongeren op te sporen met originele alternatieven! Check ze hier!

De groep van de GKV uit Groningen-Oost bakt zelf hamburgers op de parkeerplaats
Met een man of 30 sterk staan ze vrolijk hun voorgebakken hamburgers op te eten. Langs de McDonalds is natuurlijk helemaal niet nodig als je de burgers zelf kunt maken! Zo ontwijkt deze groep al 6 jaar lang de ellenlange rij voor de mac.

Jody, Lineke en Nina gingen toch naar de mac
Voor de derde en vierde keer zijn deze meiden op de EOJD. Daarom besloten ze om lekker vroeg in de rij te gaan staan voor de mac, waardoor ze ‘maar’ twintig minuutjes hoefden te wachten. Lekker bezig hoor!

Mariska, Marike en Anne eten suikerspinnen als diner
Deze drie meiden, die al voor de vijfde en zesde keer naar de EOJD gaan, dachten ‘wij doen het helemaal anders’. Nee hoor, gewoon lekker als tussendoortje eten ze in het zonnetje een kleurrijke suikerspin! Genieten!

Henrik, Jacco en Christian pakken het goedkoop aan
De beste optie om de beruchte McDonaldsrij te voorkomen is uiteraard om zelf je diner mee te nemen. Zo dachten Henrik, Jacco en Christian tenminste. Ze wachten nog met smart op Rend Collective en Hawk Nelson terwijl ze hun broodjes pasta naar binnen werken.

Lees meer

Volg ons