9 juni 2017

Zo flirt je in de bus naar de EO-Jongerendag

Je bent onderweg naar de EO-Jongerendag en zit met al je vrienden in de bus. Jullie zijn bijna bij het GelreDome en dat is aan de drukte op de weg te merken. Als je naast je kijkt stokt ineens je adem. Wow, in de auto naast je zit écht een lekkerding. WAT NU?

De oude ‘Plak je nummer tegen het raam’-truc
Ja jongens, het is écht zo makkelijk als het klinkt. Schrijf je 06 op een papiertje en plak hem tegen het raam! Wel even de chauffeur een seintje geven dat hij niet te hard moet rijden, anders kan niemand je nummer namelijk overnemen. Tip: Heb je een slecht handschrift? Laten het schrijven dan aan iemand anders over. Een 0 kan namelijk zo verward worden met een O. Dat zou jammer zijn. 

You Jane, me Tarzan?
Jane en Tarzan verstonden elkaar niet maar zaten in dezelfde jungle. Jij en jouw lover verstaan elkaar niet omdat jullie in verschillende voertuigen zitten, maar op dezelfde snelweg. Sla je hand tegen het raam en laat jouw object of affection weten dat je graag wilt weten hoe hij/zij heet. 

Honk, honk!
Weinig mensen die niet met de bus naar de EO-Jongerendag gaan en die buschauffeur zit er voor een reden! Maak gebruik van de situatie en vraag de buschauffeur om een gunst. Zie jij de jongen/meisje is die blauwe Volkswagen Polo wel zitten? Laat de buschauffeur een paar keer toeteren om de aandacht te trekken. Moet je natuurlijk niet vergeten om daarna even aantrekkelijk te zwaaien. Wij raden aan om te gaan voor de 'Koningin Maxima wuif'. Elegant, maar toch verleidelijk. Kan niet mis gaan!

Neusje-neusje
Val jij niet op doorsnee types? Geen probleem. Wees gewoon jezelf en druk bijvoorbeeld je neus plat tegen het raam. Doet degene in de andere auto hetzelfde? MATCH MADE IN HEAVEN. In tussentijd gewoon net zolang met je neus tegen het raam zitten totdat iemand reageert. Makkelijk zat. Kun je ondertussen even je neusgaten luchten.

De ‘Ik wil hoe dan ook een date’-truc
Wil jij jouw liefdesleven niet aan het lot overlaten? Huur een busje en bedruk dit met een foto van jou en je contactgegevens! Zo kun je relaxed en met een gerust hart naar het GelreDome rijden terwijl de auto het werk doet. Misschien kun je ook een shirt aandoen met dezelfde foto en contactgegevens, herkent iedereen je direct als je eenmaal aan bent gekomen.

Lees meer

Volg ons