6 juni 2017

6 TIPS: Vind WARE LIEFDE op EOJD

Nog maar 4 dagen (!!) tot de EO-Jongerendag! Daar ben jij natuurlijk bij! (NIET? Heel gauw je ticket bestellen!) Hoe leuk zou het zijn als jij zaterdag naar huis gaat in de wetenschap dat jij jouw ware liefde hebt gevonden? Precies - meer dan leuk! Daarom geven je 6 tips hoe jij WARE LIEFDE vindt op de EO-Jongerendag!

1. Je zit 's ochtends en 's avonds hoogstwaarschijnlijk in de trein of bus naar het GelreDome of terug naar huis. Iedereen is in een euforische stemming, dit is je kans. Spot de leukste en liefste man of dame, laat zien dat jij vol bent van Jezus, pak je (lucht)gitaar en reconstrueer het concert van Rend Collective of Capital Kings (hangt af van het type dat je wilt versieren.) Als muziek écht niet je ding is, kan je ook het praatje van Lindz imiteren, met Brits accent natuurlijk.

2. Mannen, het is heel simpel. Laat vrouwen gewoon voor als je in de rij staat om patat te scoren. Wedden dat ze als een blok voor je vallen?

3. Vrouwen, jullie moeten duidelijk zijn. Pak een stift en schrijf je 06-nummer op het bord dat voor zijn kop staat. Succes gegarandeerd.

4. Loop tegen een meisje aan en zeg: “Wow, sorry. Ik wist niet dat engelen zo laag vlogen!” Of loop op die jongen af en vraag: “Zijn jouw ogen soms de woestijn? Ik zou er 40 jaar in willen verdwalen!” (Meer inspiratie nodig? Check onze BEAM Tipt met christelijke openingszinnen: deel 1 & deel 2. Abonneer je direct ook even op ons YouTube-kanaal, vinden we leuk en mis jij onze video's niet meer!)

5. Heb je nog geen succes? Ga dan sowieso even langs bij de BEAM Speeddate. Tijdens het pauzeprogramma (16:30-18:30) organiseert ChristianMatch.nl de speeddate op het BEAM-plein tegenover de BEAM-Wear stand.

6. Jezus houdt sowieso van je en laat zien wat ware liefde is. Klaaarrr!!    

Maar ja, om je ware liefde te vinden op de EO-Jongerendag heb je wel een ticket nodig. Doe dat heel gauw als je die nog niet hebt gescoord! De veldkaarten zijn bijna weg! Reserveren doe je HIERRR!

Lees meer

Volg ons