Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Help de EO-Jongerendag 2022: Toolkit voor kerken

Wat fijn dat jullie kerk mee wil helpen om geld in te zamelen om de EO-Jongerendag ook in 2022 mogelijk te maken. De EO-Jongerendag is dé plek waar jongeren bij elkaar komen en zien dat ze niet alleen staan in hun geloof. Meer dan ooit is het belangrijk om te laten zien dat geloven iets van nu is en iets van en voor jongeren.

Download hier de toolkit:

Toolkit kerk EOJD 2022 (.zip)

Wat is er te vinden in de toolkit:

Beeldmateriaal

  • Posters om op te hangen of uit te delen
  • Afbeeldingen die getoond kunnen worden op de schermen tijdens de dienst. Op een aantal afbeeldingen staat een QR-code. Hiermee kan er direct een gift gegeven worden via iDeal.
  • Afbeeldingen voor op social media, in de nieuwsbrief, het kerkblad, de website en/of de kerk-WhatsAppgroep.
  • Videomateriaal over de fundraising van de EO-Jongerendag.

Tekst

  • U kunt de volgende tekst als begeleidende tekst gebruiken wanneer u een afbeelding of de video deelt op social media, in de nieuwsbrief, het kerkblad, de website en/of uw kerk-WhatsAppgroep:

De EO-Jongerendag. Al meer dan 45 jaar komen duizenden jongeren uit alle kerken en daarbuiten samen op deze unieke dag. Om hun geloof te vieren, elkaar te ontmoeten en Gods liefde te voelen. Jarenlang betaalde de EO de extra kosten van dit evenement helemaal zelf. Helaas is dat niet meer  mogelijk en vragen we jullie hulp. Vind je het belangrijk dat de EO-Jongerendag blijft bestaan? Help mee en geef een gift. Hartelijk dank!

Geef nu een gift via eo.nl/jongerendag

Alvast bedankt voor de inzet van jullie kerk. Nog vragen? Natasja staat voor jullie klaar: natasja.den.boer@eo.nl.