FAQ - BEAM

Wat is de BEAM Kerkdienst Drive In?

Elke week zenden via NPO2 en YouTube de BEAM Kerkdienst uit. Maar 4 oktober zenden we de kerkdienst óók uit bij een Drive In Bioscoop in Hilversum! Je kijkt vanuit je eigen auto mee naar de dienst, waarbij je het geluid via je FM-radio uit je eigen auto-speakers hoort!

Waar is deze BEAM Kerkdienst Drive In?

Dit is op het Mediapark, Media Parkboulevard 11, Hilversum.

Hoe laat begint dit event?

De kerkdienst zelf begint (zoals altijd) om 11.00u. Je bent bij de Drive In welkom vanaf 10.30u, wees er uiterlijk 10.50u. Uiterlijk 12.30u is dit toffe feestje ten einde.

Het is een ledenevent, wat houdt dat in?

Dit is een gratis ledenevent. Dat houdt in dat je lid moet zijn van EO BEAM om je aan te mogen melden. Nog geen lid? Check BEAM.nl/LID

Hoeveel plek is er op het terrein?

Er is plek voor maximaal 70 auto’s. Daarnaast staan er 10 Fiat 500’s. Je kunt in het formulier aangeven of je met een eigen auto komt of dat je gebruik wilt maken van een Fiat 500.

Waarom mogen er maximaal 3 mensen in een auto?

Vanuit de locatie zijn regels opgesteld voor de Drive In met het oog op COVID-19. Een daarvan is dat er maximaal 3 personen in een auto mogen zitten (inclusief chauffeur). Hier kunnen we helaas geen uitzondering in maken!

Wat gaat er gebeuren tijdens deze BEAM Kerkdienst Drive in?

Uiteraard gaan we samen genieten van de BEAM Kerkdienst, die door Joram wordt gepresenteerd. Gastspreker is David de Vos (en dat op DIERENDAG!). Verder lopen er leden van de BEAM-redactie rond, wordt je live onderdeel van de BEAM Kerkdienst en is er wat te drinken!

Hoe zit het met de Covid-19 maatregelen?

Dit event is 100% corona-proof. Je blijft gedurende het event in de auto. 2-3 dagen voor het krijg je een mail met alle regels, zodat je goed op de hoogte bent. Er zijn toiletten voor noodgevallen, maar verder blijf je natuurlijk zo veel mogelijk in je auto! Het is immers een drive-in ☺

Volg ons