Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
31 oktober 2017

Grote worshipsessie bij X-Factor UK met Stormzy en Labrinth

Rapper Stormzy was te gast bij de eerste liveshow van The X-Factor UK en maakt er één grote kerkdienst van samen met zanger Labrinth. Hij laat zijn nummer 'Blinded By Your Grace, Pt. 2 horen.

De muziek van rapper Stormzy is rauw en grof. Zijn albums hebben allemaal het stempel 'explicit' gekregen, wat betekent dat er grof taalgebruik voorbij komt. Misschien wel extra bijzonder dat er ook nummers voorbij komen waar het over de genade van God gaat en dat hij ook juist dat nummer kiest om te performen tijdens de populaire talentenshow in Engeland. 

Blinded By Your Grace, Pt. 1

Lees meer

Volg ons