Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
27 oktober 2017

Gloednieuw live KERSTALBUM van FOR KING & COUNTRY

Over 3 weken geven ze 2 concerten in Nederland, maar eerst droppen ze nog even een LIVE Kerstalbum. HEERLIJK. Kerstmuziek met sterke vocals en stevige gitaren: precies zoals we van de broers Smallbone gewend zijn! Check hun album hieronder op Spotify.

LET OP! De ALLERLAATSTE tickets voor het concert van For KING & COUNTRY en The Afters op donderdag 9 november worden NU via TrueTickets verkocht. Wees er snel bij!

Lees meer

Volg ons