Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down Icon--npo3
6 juni 2017

Dé samenvatting van een knotsgek Opwekking 2017

Mennn, we zijn helemaal moe, maar voldaan van dit Opwekking-weekend. Was jij er ook bij? Tof! Was je er niet bij? Net zo tof, want dan kan je nu vanuit je luie stoel terugkijken naar hoe het afgelopen weekend was. Relax, sit back and rejoiceee.

OPWEKKING DAGREPORT 1: Joram als verkeersleider?!

1 man met 19 vrouwen in één tent, een wet T-shirt contest van Joram & een klojo in het verkeer.

OPWEKKING DAGREPORT 2: JORAM reinigt christenen?

Een lied van 17 minuten, de ontsmetting van christenen en een volgestouwde caravan.

OPWEKKING DAGREPORT 3: JORAM JAAGT OP ALCOHOL

Joram loopt mee met de beveiliging, dé grasveld-challenge en een stijve Hanne.

Lees meer

Volg ons