4 april 2017

Wie is Good Weather Forecast?

Dit jaar is de Duitse band Good Weather Forecast te gast tijdens de BEAM Scholentour. Maar wie zijn ze eigenlijk? En wat voor muziek maken ze?

Het uit Duitsland afkomstige Good Weather Forecast (GWF) bestaat uit de drie broers Flo, Jonny en Dave Stielper, aangevuld met hun vrienden Timo en Titos. Sinds 2007 timmeren ze aan de weg, eerst in Duitsland en later in meer dan tien Europese landen. Zo traden ze o.a. twee keer op op het Xnoizz FlevoFestival en ook op de Katholieke WereldJongerenDag in Madrid. In 2014 traden ze op voor meer dan 100.000 mensen en in 2015 konden leerlingen op ruim 60 scholen verspreid over Europa genieten van hun energieke mix van pop-, electro- en dancemuziek en van hun positieve en bemoedigende boodschap van hoop en liefde. Hun intensieve samenwerking met het in Nederland zo geliefde LZ7 uit Engeland garandeert een kwalitatief en inhoudelijk ijzersterk optreden.

Lees meer

Wanneer je cookies in de categorie Overig accepteert vind je hier NPO Selected.

Volg ons