Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Presents: For KING & COUNTRY - Programma

BEAM Presents twee avondvullende concerten van dé christelijke band van dit moment: For KING & COUNTRY. Je kent ze natuurlijk van de EO-Jongerendag in 2016 waar ze onder andere hun hits 'Fix My Eyes', 'Proof of Your Love' en 'Shoulders' ten gehore brachten.  

In het voorprogramma niemand minder dan rockband The Afters. Zij stonden in 2011 op de EO-Jongerendag en in 2014 op BEAM Festival. Ze scoorden deze week nog een radio hit met hun nieuwste single Shadows in de Verenigde Staten.

Op donderdag 9 november openen de deuren om 19.30 uur. The Afters beginnen om 20.30 uur en om 23.00 uur zal de avond weer voorbij zijn. Op vrijdag 10 november beginnen we een half uur eerder. De deuren openen om 19.00 uur en The Afters beginnen om 20.00 uur. Rond 22.30 uur zal de avond weer voorbij zijn.

 

VIP-arrangement

Voor de echte fans zijn er op vrijdag 10 november 75 VIP-tickets verkocht. Deze kostten 47,50 euro, maar daar kreeg je ook heel wat voor: Uiteraard toegang tot het concert, maar ook dineren met de artiesten, een exclusieve meet & greet en een akoestisch optreden van The Afters. De deadline om hiervoor aan te melden was 1 oktober.

Praktische informatie voor VIP gasten:
17.30 uur inloop
18.00 uur aanvang diner
20.00 uur aanvang concert

For KING & COUNTRY

The Afters

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden