Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Presents: For KING & COUNTRY - Info

BEIDE CONCERTEN ZIJN INMIDDELS HELEMAAL UITVERKOCHT

BEAM Presents: For KING & COUNTRY
Een avondvullend concert van de populaire christelijke band for KING & COUNTRY in de Basiliek in Veenendaal! Nadat for KING & COUNTRY de EO-Jongerendag van 2016 plat speelden met hun hits Shoulders, The Proof Of Your Love en Fix My Eyes was het wachten op een vervolg. Zet het in je agenda, want donderdag 9 en vrijdag 10 november zijn ze in Veenendaal, met de christelijke rockband The Afters in hun voorprogramma.  

Tijden
Het concert op 9 november start om 20.30 uur en eindigt rond 23.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Het concert op vrijdag 10 november begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er zal een korte pauze zijn.

Wat is er gebeurd met BEAM Festival?
De afgelopen 3 jaar vond BEAM Festival plaats in De Melkweg in Amsterdam, maar deze locatie is te klein voor een grote en populaire band als For KING & COUNTRY. BEAM Presents wijkt daarom uit naar Veenendaal zodat meer mensen kunnen genieten. LET OP: Toch is ook hier de capaciteit beperkt, dus wacht niet en bestel je ticket! 

Kaartverkoop
Tot en met zondag 18 juni geldt een speciale EO-Jongerendagprijs van 20 euro (inclusief reserveringskosten). Vanaf 19 juni kost een kaartje 24,50 euro.

Je moet BEAM-supporter zijn om een kaartje te kunnen bestellen. Wel kun je als BEAM-supporter ook een kaartje bestellen voor iemand die geen lid is (tot een maximum van vier extra kaarten). Een BEAM-supporterschap kost €15,- per jaar. Daarvoor krijg je vier keer per jaar het BEAM Magazine en voorrang bij het reserveren van EO-Jongerendagkaarten en onze andere BEAM-events.

Speciale VIP Tickets voor de echte fans!
Er zijn 75 wel heel speciale tickets beschikbaar. Deze kosten 47,50 euro maar daar krijg je ook heel wat voor.. Uiteraard toegang tot het concert, maar ook dineren met de artiesten, een exclusieve meet & greet en een akoestisch optreden van The Afters. Dit programma gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen. De deadline om je hiervoor aan te melden is 1 oktober, tenzij het maximum eerder is bereikt. Ook hiervoor geldt dat je BEAM-Supporter moet zijn om te kunnen reserveren.

De VIP Tickets zijn uitverkocht!

 

 

 

 

Adres locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Bereikbaarheid

Met de auto:

De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto (vlakbij zowel afrit 23 als 23a).

Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen):
Ga rechtsaf richting Veenendaal-West. Je rijdt nu op de Rondweg-West (N233). Houdt links aan. Sla bij het eerste kruispunt linksaf naar Grote Beer. Neem de eerste afslag links en ga gelijk rechtsaf naar de Fokkerstraat. Neem de derde weg links, dit is de Wiltonstraat. Je vindt de Basiliek aan uw linkerhand.

Vanaf de A12, afrit 23a: Je gaat bij de verkeerslichten richting Veenendaal-West. De twee volgende verkeerslichten ga je rechtdoor. Vervolgens sla je de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. Je vindt de Basiliek aan uw linkerhand.

Vanuit Rhenen: Vanaf de Cuneraweg neem je op de rotonde net voor Veenendaal de eerste afslag (richting o.a. industrieterrein Nijverkamp). Je rijdt dan de Rondweg-Oost op. Deze volg je rechtdoor over 3 rotondes tot je bij de verkeerslichten komt. Hier sla je linksaf. De drie volgende verkeerslichten ga je rechtdoor. Vervolgens sla je de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. Je vindt de Basiliek aan uw linkerhand.

Openbaar vervoer:

Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Als je het station af loopt, sla je linksaf op de Veenendaalseweg. Blijf deze weg volgen. Na het viaduct onder de A12 door, ga je schuin rechtsaf het rode fietspad op (je kunt twee fietspaden kiezen aan de rechterkant, neem het tweede, dus niet het pad direct langs de A12!). Na 167 meter komt je bij een Y-splitsing en kun je zowel links als rechts kiezen voor de Wiltonstraat. Ga hier rechts. Na ongeveer 100 meter buigt de weg af naar links, blijf de weg volgen. De Basiliek is nu het derde gebouw aan je rechterhand (Wiltonstraat 56).

Liever met de bus? Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf alledrie de Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.

Parkeren
De Basiliek beschikt over een eigen parkeergarage waar gratis geparkeerd kan worden.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden