Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Presents: For KING & COUNTRY - FAQ

Informatie over BEAM Presents: For KING & COUNTRY

Waar en wanneer is het BEAM Festival?
BEAM Presents: For KING & COUNTRY vindt plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 november 2017 in:
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Ik heb een VIP-ticket. Hoe laat moet ik er zijn?
17.30 uur inloop
18.00 uur aanvang diner
20.00 uur aanvang concert

Hoe laat begint het BEAM Festival en hoe laat is het afgelopen?
Het concert op donderdag begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De deuren gaan om 19.30 uur open. Het concert op vrijdag begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De deuren gaan om 19.00 uur open.

Kan ik bij de Basiliek parkeren?
De Basiliek heeft een eigen parkeergarage. Parkeren is gratis.

Hoe zit het met eten en drinken?
Het is niet toegestaan om eigen catering mee te nemen naar De Basiliek.

Kan ik mijn tas en jas ergens kwijt? 
Ja, De Basiliek heeft eigen kapstokken waar je tassen en jassen op eigen risico kwijt kunt.

Zijn er zitplaatsen?
Op de tribune zijn er zitplaatsen. Dit aantal is beperkt, dus als je hier gebruik van wilt maken, raden we je aan op tijd aanwezig te zijn. Beneden zijn er uitsluitend staplaatsen.

Ik zit in een rolstoel, zijn er speciale rolstoelplekken?
Ja, er is een apart rolstoelplatform waar je gebruik van kunt maken samen met 1 begeleider. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, bestel je gewoon tickets voor alle personen waar je mee wilt komen. Stuur vervolgens een mail naar [email protected] en vermeld daarin duidelijk je naam en adres.

Reserveren en betalen

Moet je BEAM-supporter of EO-lid zijn om naar dit concert te kunnen gaan?
De hoofdboeker moet BEAM supporter zijn. Dat kun je HIER worden. Deze hoofdboeker kan vervolgens 4 mensen meenemen die geen BEAM supporter zijn.

Wanneer ben je persoonlijk EO/BEAM-lid?
Je bent BEAM-supporter of EO-lid als je voldoet aan minimaal een van de volgende punten:

  • Je hebt een EO-lidmaatschap of BEAM-supporterschap dat op jouw naam staat.
  • Als je supporter bent van BEAM krijg je 4x per jaar het BEAM Magazine.
  • Je hebt een abonnement op Visie of Eva dat op jouw naam staat en je hebt bij het afsluiten van het abonnement geen bezwaar gemaakt tegen het kosteloos mee tellen als lid.
  • Je steunt de EO met een vast bedrag per maand en hebt daarnaast aangegeven ook lid te willen zijn.

Let op: persoonlijk lid betekent dus niet dat je ouders/broers/zussen lid zijn! Je kunt HIER BEAM-supporter worden.

Hoeveel kost BEAM Presents: For KING & COUNTRY?
Een ticket voor het concert kost tot en met 18 juni 20 euro, dit is een speciale prijs. Na die tijd kost het 24,50 euro per ticket. 

VIP Ticket
Er zijn 75 speciale tickets beschikbaar. Deze kosten 47,50 euro maar daar krijg je ook heel wat voor: uiteraard toegang tot het concert, dineren met de artiesten, een exclusieve meet & greet en een akoestisch optreden van The Afters. Dit programma gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen. De deadline om je hiervoor aan te melden is 1 oktober, tenzij het maximum eerder is bereikt.

Hoeveel tickets kan ik reserveren?
Een BEAM-Supporter kan naast een ticket voor zichzelf nog maximaal 4 andere tickets reserveren.

Heb ik mijn relatienummer nodig bij het reserveren?
Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. De EO controleert aan de hand van de ingevulde gegevens of je persoonlijk BEAM-supporter of EO-lid bent.

Wanneer krijg ik mijn toegangskaart?
Je krijgt je e-ticket uiterlijk op 3 november opgestuurd via de mail. Heb je in de laatste week voor het concert gereserveerd? Dan ontvang je uiterlijk op 7 november je e-ticket via de mail. Reserveer je op 10 november nog je ticket, dan kun je deze ophalen bij de kassa. 

Let op! Het kan zijn dat je kaart in je ongewenste post-/junk-mail komt. Heb je de tickets niet binnen op 3 november? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Ik heb geen definitieve bevestiging gekregen van mijn reservering. Wat moet ik doen?

Als je je aangemeld hebt voor BEAM Presents for KING & COUNTRY op vrijdag 10 november heb je als het goed is een orderbevestiging en een definitieve bevestiging gekregen. Geen definitieve bevestiging? Check allereerst even je spam box om te controleren dat de definitieve bevestiging daar niet in terecht is gekomen. Ook daar niets gevonden? Neem dan contact met ons op via [email protected].

LET OP:
Dit geldt niet als je je hebt aangemeld voor de wachtlijst!!

Hoe betaal ik mijn e-ticket?
De betaling van je ticket en reserveringskosten vindt in november plaats via een eenmalige incasso. Het bedrag wordt afgeschreven van het door jou opgegeven rekeningnummer. Een eventueel aangevraagd BEAM-supporterschap wordt apart in rekening gebracht en geïncasseerd.

Ik ben jonger dan 16 jaar, hoe betaal ik mijn ticket en eventueel mijn lidmaatschap?
Als je jonger dan 16 jaar bent heb je van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers toestemming nodig voor de incasso en ook voor een eventueel aangevraagd BEAM-supporterschap.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden