Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Presents: For KING & COUNTRY

Na een daverend succes op EO-Jongerendag 2016 is For KING & COUNTRY terug in Nederland. Op 10 november verzorgen ze samen met The Afters een avondvullend programma in Veenendaal.

We hebben goed nieuws! Op donderdag 9 november organiseren we een extra concert met for KING & COUNTRY en The Afters. Dit concert zal ook in De Basiliek in Veenendaal plaats vinden en begint om 20.30 uur (Let op! Het concert op 10 november begint om 20.00 uur).

Voor het concert op donderdag 9 november zijn nog kaarten beschikbaar.
Het concert op vrijdag 10 november is volledig uitverkocht.

 

 

 

 

 

For KING & COUNTRY

Info

For KING & COUNTRY komt terug! Na een ontzettend succesvol optreden op de EO-Jongerendag van 2016 staan ze op 10 november met een avondvullend concert in De Basiliek in Veenendaal. De band met broers Joël en Luke Smallbone is 1 van de grootste christelijke bands in de USA en daarbuiten en bracht vorig jaar nog een eigen film Priceless uit. De christelijke rockband The Afters (EO-Jongerendag 2011 en BEAM Festival 2014) verzorgt het voorprogramma. De afgelopen 2 jaar zaten we tijdens BEAM Festival in De Melkweg, maar dit is te klein voor een grote en populaire band als for KING & COUNTRY. We zijn naar Veenendaal uitgeweken zodat meer mensen kunnen genieten, maar ook hier is de capaciteit beperkt, dus bestel snel je tickets! 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden