Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Festival - Info

BEAM Festival 2016
Na twee uitverkochte edities organiseert BEAM dit jaar opnieuw het BEAM Festival. Een festival zoals je dat van BEAM verwacht: ontspannen, positief, creatief, inspirerend en een plek waar je elkaar en God kunt ontmoeten. Op zaterdag 5 november 2016 staat de De Melkweg in Amsterdam een dag op z'n kop met muziek, sprekers, films, workshops en nog veel meer. Samen met onder andere Capital Kings, Blanca, I am They, Rivers & Robots, Hanne de Vries en Jay-Way en nog veel meer sprekers en artiesten wordt het een heel tof feest! Of je nu van hiphop houdt of van worship, dance of rock: op het BEAM Festival vind je het allemaal. 
Tijden
Het BEAM Festival duurt van 15:00 tot 23:00. De hoofdartiesten spelen tot 22.00 uur. Van 22.00 tot 23.00 uur kun je in alle vier de zalen nog terecht om de dag dansend af te sluiten. 

Kaartverkoop
We starten de verkoop van tickets op zaterdag 4 juni om 12.00 uur. Tot en met zondag 12 juni koop je je kaartje voor maar 17,50 Euro (inclusief reserveringskosten en contributie Melkweg). Vanaf maandag 13 juni betaal je de normale prijs van 22,50 Euro. Je moet BEAM-supporter zijn om een kaartje te kunnen bestellen. Wel kun je als BEAM-supporter ook een kaartje bestellen voor iemand die geen lid is (tot een max van drie extra kaarten). Een BEAM-supporterschap kost €15,- per jaar. Daarvoor krijg je vier keer per jaar het BEAM Magazine en voorrang bij het reserveren van EO-Jongerendagkaarten en onze andere BEAM-events. Wacht niet te lang met het kopen van je ticket, er is maar een beperkt aantal kaarten en vorig jaar was het festival uitverkocht.

Adres locatie
De Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer

Parkeren auto

Door omvangrijke werkzaamheden is het tramkruispunt op het Leidseplein vanaf 3 oktober t/m half december 2016 niet toegankelijk. Er zijn omleidingen voor al het verkeer. Kijk hier voor meer informatie. 

In de periode 29 oktober t/m 7 november zijn er ook omleidingen voor tram 1,2,5, 7 en 10 en bus 170, 172 en 174. Kijk voor actuele reisinformatie vanaf 20 oktober op de website van de GVB. 

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden