Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley

BEAM Festival - FAQ

Informatie over BEAM Festival

Waar en wanneer is het BEAM Festival?
Het BEAM Festival vindt plaats op zaterdag 5 november 2016 in:
De Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam

Hoe laat begint het BEAM Festival en hoe laat is het afgelopen?
Het BEAM Festival begint om 15:00 uur en duurt tot 23:00 uur. De deuren gaan om 14.15u open.

Kan ik in de buurt van de Melkweg parkeren?
Je kan in de buurt van de Melkweg parkeren maar hier zijn hoge kosten aan verbonden. De Melkweg is met het openbaar vervoer* heel goed te bereiken. We raden je dan ook aan met het Openbaar Vervoer te komen. 

*Door omvangrijke werkzaamheden is het tramkruispunt op het Leidseplein vanaf 3 oktober t/m half december 2016 niet toegankelijk. Er zijn omleidingen voor al het verkeer. Kijk hier voor meer informatie. 

In de periode 29 oktober t/m 7 november zijn er ook omleidingen voor tram 1,2,5, 7 en 10 en bus 170, 172 en 174. Kijk voor actuele reisinformatie vanaf 20 oktober op de website van de GVB. 

Hoe zit het met eten en drinken?
In de Melkweg zijn alleen broodjes te koop (bij ingang Expo). Op en om het Leidseplein vind je heel veel (fastfood)restaurants. Je kan natuurlijk ook je eigen eten meenemen. Drinken is verkrijgbaar in de bars in the Max en Oude Zaal. Alcohol is alleen verkrijgbaar op vertoon van een Melkweg-polsbandje. Dit bandje is te verkrijgen in de foyer voor iedereen vanaf 18 jaar (op vertoon van je ID-kaart). 

Kan ik mijn tas en jas ergens kwijt? 
Ja, de Melkweg heeft een bewaakte garderobe. Hier betaal je 1,50 euro (jas) of 2,- euro (tas). 

Ik zit in een rolstoel, zijn er speciale rolstoelplekken?
Op het BEAM Festival zijn geen speciale rolstoelplekken. Het festival is wel gewoon toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt dus gewoon een kaartje kopen via het reserveringsformulier.

 

Reserveren en betalen

Moet je BEAM-supporter of EO-lid zijn om naar het BEAM Festival te kunnen gaan?
Het BEAM Festival is een ledenactiviteit van de EO. Om kaarten te kunnen bestellen voor het BEAM Festival moet je persoonlijk BEAM-supporter zijn of lid van de EO. Je kan dan maximaal 4 kaarten bestellen. Het is dus ook mogelijk om kaarten te bestellen voor je vrienden/vriendinnen die geen BEAM-supporter of EO- lid zijn.

Wanneer ben je persoonlijk EO/BEAM-lid?
Je bent BEAM-supporter of EO-lid als je voldoet aan minimaal een van de volgende punten:

  • Je hebt een EO-lidmaatschap of BEAM-supporterschap dat op jouw naam staat.
  • Als je supporter bent van BEAM krijg je 4x per jaar het BEAM Magazine.
  • Je hebt een abonnement op Visie of Eva dat op jouw naam staat en je hebt bij het afsluiten van het abonnement geen bezwaar gemaakt tegen het kosteloos mee tellen als lid.
  • Je steunt de EO met een vast bedrag per maand en hebt daarnaast aangegeven ook lid te willen zijn.

Let op: persoonlijk lid betekent dus niet dat je ouders/broers/zussen lid zijn!

Hoeveel kost het BEAM Festival?
Een ticket voor het BEAM Festival kost €22,50 per ticket. Dit is €20 voor het kaartje +  €2,50 reserveringskosten. Daarnaast zit in de prijs ook een maandlidmaatschap op de Melkweg van €3,50 inbegrepen. Hiermee kan je gedurende een maand ook andere evenementen in de Melkweg bezoeken zonder hierbij de extra €3,50 aan lidmaatschapskosten te betalen.

Hoeveel tickets kan ik reserveren?
Je mag maximaal 4 kaarten per persoon bestellen. Om kaarten te kunnen bestellen moet je wel lid zijn van de EO/BEAM.

Heb ik mijn relatienummer nodig bij het reserveren?
Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. De EO controleert aan de hand van de ingevulde gegevens of je persoonlijk BEAM-supporter of EO-lid bent.

Wanneer krijg ik mijn toegangskaart?
Je krijgt je e-ticket uiterlijk op 1 november opgestuurd via de mail. Heb je in de laatste week voor het BEAM Festival gereserveerd? Dan ontvang je uiterlijk op 4 november je e-ticket via de mail. Reserveer je op 5 november nog je ticket, dan kun je deze ophalen bij de kassa. 

Let op! Het kan zijn dat je kaart in je ongewenste post-/junk-mail komt. Heb je de tickets niet binnen op 1 november? Stuur dan een e-mail naar reserveringen@eo.nl.

Ik heb geen definitieve bevestiging gekregen van mijn reservering. Wat moet ik doen?

Heb je een week na reserveren nog geen bevestiging ontvangen? Controleer dan eerst je map met ongewenste e-mail. Als de bevestiging daar ook niet tussen staat, stuur dan een mailtje met je naam- en adresgegevens naar reserveringen@eo.nl.

Hoe betaal ik mijn e-ticket?
De betaling van je ticket en reserveringskosten vindt in november plaats via een eenmalige incasso. Het bedrag wordt afgeschreven van het door jou opgegeven rekeningnummer. Een eventueel aangevraagd BEAM-supporterschap wordt apart in rekening gebracht en geïncasseerd.

Ik ben jonger dan 16 jaar, hoe betaal ik mijn ticket en eventueel mijn lidmaatschap?
Als je jonger dan 16 jaar bent heb je van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers toestemming nodig voor de incasso en ook voor een eventueel aangevraagd BEAM-supporterschap.

Volg ons

© Evangelische Omroep - Algemene voorwaarden