BEAM Awards - Over BEAM awards

BEAM presenteert met trots: de BEAM Awards. We zijn op zoek naar de BEAM’er van het jaar en de Leukste Jeugdleider van 2018!

Er gebeuren veel heftige dingen in de wereld, maar minstens net zoveel goede dingen. BEAM is op zoek naar jongeren die de wereld een beetje mooier, positiever of lichter maken. Het wordt hoog tijd om jongeren die een verschil maken in het zonnetje te zetten. Daarnaast zoeken we de leukste jeugdleider van Nederland. Komen er nu direct een paar namen in je op? Klik in het menu hierboven op 'nomineer'!

Hoe werkt het?

Ronde 1: Nomineren! (vanaf 1 maart)
Tussen 1 maart en 3 april kun jij jongeren die inspirerend zijn door hun positieve houding of door wat ze doen. Jouw favoriete jeugdleider kan je een langere periode nomineren. Je mag zo veel jongeren en jeugdleiders nomineren als je wil.

Ronde 2: Selectie door de BEAM redactie 
Een vakjury, onder voorzitterschap van EO-Jongerendag presentator Joram Kaat, maakt vervolgens uit alle inzendingen voor de BEAM’er van het jaar Award een selectie. Bij de leukste jeugdleider Award wordt geen selectie gemaakt; álle jeugdleiders die zijn genomineerd maken kans op de award.

Ronde 3: Stemmen! (4 mei tot 26 mei)
Vanaf 4 mei stellen we de genomineerden aan je voor op deze website. Dan volgt het stemmen: per award kun je één stem uitbrengen. Uiteraard mag je van alles verzinnen om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen voor jouw jeugdleider (in deze categorie kan stemmen tot en met 20 mei) en de jongere die het volgens jou verdient om BEAM’er van het jaar te worden. 

Uitreiking op de EO-Jongerendag (26 mei)
De uitreiking van de BEAM Awards vindt plaats op de EO-Jongerendag, op 26 mei in het GelreDome in Arnhem! (Bestel zo snel mogelijk je tickets!)

Heb jij nog vragen over de BEAM Awards? Mail gerust naar [email protected]!