Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Niemand hoeft alleen naar de EO-Jongerendag: lees hier hoe

24 maart 2023 · Leestijd 2 min

Heb je een ticket bemachtigd voor de EO-Jongerendag, maar kun je niemand vinden om mee te gaan? Geen probleem! Er zijn veel meer jongeren die hier tegenaan lopen en daarom bestaat de ‘SAMEN NAAR DE EOJD 2023’ WhatsApp-groep. Dus wees een pioneer (je weet wel, het thema van deze EO-Jongerendag) en zet de eerste stap richting die groep!

Zo kom je in de appgroep:

1. Stuur een appje naar 06 15 87 81 11 met de tekst 'SAMEN NAAR DE EOJD'. Dan voegen wij je toe aan de appgroep.

2. Tot 3 mei kan alleen de beheerder berichten sturen in de groepsapp. Zo geven we iedereen lekker lang de mogelijkheid om zich nog aan te melden voor de groepsapp.

3. In deze groep kunnen jullie vanaf 3 mei berichten sturen, elkaar leren kennen en bespreken waar iedereen vandaan komt. Houd er rekening mee dat tribunekaarten en veldkaarten niet meer gewisseld kunnen worden, dus dat je daar de mensen met wie je samengaat eventueel op moet uitzoeken.

4. Maak concrete afspraken via privégesprekken of door nieuwe appgroepen aan te maken en ga met een groep nieuwe vrienden naar de EO-Jongerendag!

Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd een DM of een appje sturen.

Haal je tickets voor de EO-Jongerendag 2023: Pioneers 🔥

Haal je tickets voor de EO-Jongerendag 2023: Pioneers 🔥

Een pionier durft het verschil te maken, heeft lef om in actie te komen en is niet bang voor het onbekende. Met het thema 'Pioneers' leren we de wereld niet te zien zoals hij is, maar zoals hij kan zijn. Onze grootste inspiratiebron: Jezus! Deze EO-Jongerendag ga je de eerste stap richting je droom maken.

Haal hier je tickets!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡