Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Met deze 5 tips overtuig jij jouw ouders om BEAM-supporter te worden!

19 september 2019 Leestijd 3 min

BEAM-supporters zijn superbelangrijk! Voor maar 15 euro per jaar kan het werk van BEAM worden gesteund en kunnen wij content blijven maken voor jou! Omdat wij ook middelbare scholieren zijn geweest, snappen we dat er na de aanschaf van frikandelbroodjes niet veel geld overblijft om je favoriete redactie van Nederland te steunen. Daarom geeft BEAM 5 tips om jullie lieve ouders te overtuigen dit bedragje voor jullie te betalen! Show die overtuigingskracht!

1. KORTING EVERYWHERE!

Ons gierige volkje is nationaal gevoelig voor de woorden ‘korting' , ‘gratis’, en ‘voordeel’. BEAM-supporter worden past toevallig helemaal binnen deze Nederlandse identiteit. Dus ouders: check deze voordelen snel!

Een BEAM-supporter krijgt:
- Een GRATIS vette BEAM-hoodie
- KORTING op het EO-Jongerendagticket
- 4 keer per jaar BEAM Magazine
- Toegang tot concerten en evenementen van BEAM

Van al deze voordeeltjes wordt toch elke ouder intens gelukkig?

2. GRATIS hoodie

Zoals boven al genoemd, krijgt elke nieuwe supporter een gratis BEAM-hoodie naar keuze! Dit is dus één trui minder die je van kleed- of zakgeld moet kopen. Truien zijn vaak duurder dan 15 euro, dus je bespaart een heleboel geld! Een losse BEAM-hoodie kost 25 euro: een tientje meer. Daarom is het veeeeeel voordeliger om supporter te worden! (En je kunt gelijk wat mensen op straat evangeliseren met je shinende trui.)

3. Supergoed voor extra christelijkheid

Volwassenen houden heel veel van de term ‘geestelijke groei'. Het is hun zwakke plek. Christelijke ouders willen niets liever dan hun kroost omringen met het geloof (en een hoop liefde). Nou, dat komt mooi uit! Op alle BEAM-kanalen word je namelijk overspoeld met christelijke content en geestelijke groeierigheid. Dus: zet die puppy-ogen op, doe er een zielig pruillipje bij, snik vervolgens ‘geestelijke groei’ en je ouders zijn het spontaan helemaal met je eens.

4. Tel uit je winst!

15 euro per jaar is 4,1 cent per dag, 0,17 cent per uur en 0,002 cent per seconde. Van je wiskundedocent moet je altijd goed afronden op het eind, dus dat laatste wordt natuurlijk 0,0. BEAM supporten kost dus eigenlijk helemaal niks!

5. Bezorgde ouders-alert

Telefoons en schermpjes raken bij bezorgde ouders vaak een gevoelige snaar. Veel ouders zijn bang voor de gevolgen van te veel schermgebruik. Daarom is het superhandig om BEAM-supporter te worden, want je krijgt dan maar liefst 4 keer per jaar een vet BEAM Magazine! Het lezen van 220 leuke bladzijden in totaal kost natuurlijk heel veel tijd. De tijd die je leest, zit je niet op je telefoon. Heel gezond dus! Hoe kunnen ouders nee zeggen tegen investeren in de gezondheid van hun kinderen? Inderdaad, dat kunnen ze niet over hun hart verkrijgen. (Boem, dat lidmaatschap is binnen.)

Met deze tips komt dat lidmaatschap hopelijk snel dichterbij! En anders toch maar je eigen rekening plunderen…

Laat je ons weten of het is gelukt? Stuur BEAM een appje op 06 83673700!

Geschreven door

Annemarijn

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕