Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WORD VRIJWILLIGER BIJ DE EO-JONGERENDAG (en dit krijg je er voor terug)!

5 april 2023 · Leestijd 2 min

HEY! Jij voelt je aangesproken om je dienstbaar op te stellen. Of je wil op 3 juni héél graag gratis Jay-Way en LZ7 zien optreden in Rotterdam Ahoy. Heel goed! Wij zijn nog op zoek naar enthousiastelingen die ons willen helpen bij het grootste christelijke jongerenevenement van Europa! Lees verder wat je moet doen én wat je er voor terugkrijgt.

Vrijwilliger zijn op de EO-Jongerendag

Beleef de EO-Jongerendag van binnenuit! Ben jij 16 jaar of ouder en vind je het leuk om, samen met 200 andere vrijwilligers, een steentje bij te dragen? Klik dan hier of stuur een mail naar vrijwilligers@eo.nl. Je krijgt vrijblijvend informatie over vrijwilliger zijn bij de EO-Jongerendag. Met het aanmeldingsformulier dat je daarbij ontvangt kun je je vervolgens definitief aanmelden. Lijkt het je leuk maar doe je liever niet in eentje mee? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om aan te geven met wie je wil worden ingedeeld. Voor eten en drinken wordt gezorgd en je reiskosten worden vergoed. Hopelijk tot op 3 juni!

Oh ja, je krijgt op de dag zelf ook genoeg vrije tijd om zelf even rond te lopen! Geniet GRATIS van de optredens of van de mooie woorden van Shelton. Help ons om een enorme groep jongeren dichterbij Jezus te brengen. Welkom en we hebben nu al zin om jou daar te zien!

Jay-Way komt naar de EO-Jongerendag: 'Jezus moet tijdens mijn show centraal staan'

Lees ook over:

Jay-Way komt naar de EO-Jongerendag: 'Jezus moet tijdens mijn show centraal staan'

Geschreven door

Jelte

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡