Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Alleen naar de EOJD? Meld je aan voor deze appgroep!

24 mei 2018 · Leestijd 3 min

Ga jij in je eentje naar de EO-Jongerendag? Super leuk dat je komt en niet getreurd want je bent NOOIT alleen! We hebben namelijk een manier bedacht om alle mensen die alleen gaan met elkaar in contact te brengen! Let op:

1. Stuur een appje naar 06 15 87 81 11 met ‘IK WIL IN DE 'ALLEEN NAAR DE EOJD GROEPSAPP’  

Je wordt door ons toegevoegd aan een groepsapp

2. Noem in de groep je naam, leeftijd en de ingang waar je naar binnen gaat

3. Maak afspraken en maak nieuwe vrienden :)

Janneke gaat alleen, check haar verhaal:

"Ik ga alleen naar de EO-Jongerendag"

Veel mensen vinden het superspannend om alleen uit te gaan. Janneke (18) snapt dat wel, maar het houdt haar niet tegen. Als ze niemand kan vinden gaat ze in haar eentje naar een concert. En aankomend weekend gaat ze gewoon zelfstandig naar de EO-Jongerendag. Alleen voelt ze zich nooit. En het avontuur spreekt haar wel aan.

“In 2013 ging ik voor het eerst naar de EO-Jongerendag. Het thema was Can You Hear Me – en ondanks dat het niet zo veel indruk maakte op het groepje waarmee ik was – was ik verkocht! Ik was nog best jong en nam de jaren daarop mijn vader mee. Meestal ging hij na een tijdje op het evenement te zijn geweest, Arnhem in terwijl ik van de EOJD genoot.”

Muzieksmaak
“Vorig jaar ging ik met mijn beste vriendin. Dat was supertof. Helaas kon zij dit jaar niet, dus besloot ik om alleen te gaan. Met anderen gaan is gezellig, maar alleen gaan heeft ook zo zijn voordelen. Je kunt helemaal je eigen gang gaan. Zo ga ik ook weleens alleen naar een concert. Ik heb niet altijd dezelfde muzieksmaak als mijn vrienden, haha.

Janneke_alleen_EOJD_EO_Jongerendag_18

Spannend
“Natuurlijk is het soms best een beetje spannend. Zeker als je de ene na de andere grote vriendengroep tegenkomt. Maar de sfeer is zo goed. Je komt snel met anderen in contact. Zo maak ik altijd wel een praatje met degenen die naast me in de rij staat. En dat gaat nog gemakkelijker als je merkt dat diegene ook alleen naar de EOJD is gekomen. Er zijn nog best veel mensen die dat doen.”

Introvert
“Ik ben best introvert en verlegen, maar ook al ga ik in mijn eentje, ik voel me nooit alleen. Ik vind het heerlijk om op avontuur te gaan. Daarbij komt iedereen om dezelfde redenen: toffe muziek, sprekers, gezelligheid, de liefde van God. Je hebt altijd wel iets om over te kletsen.”

Heimwee
“Voor de EOJD had ik nog nooit van For KING & COUNTRY gehoord. Nu is het een van mijn favoriete bands. Het wordt de derde keer dat ik ze zie. Ik heb er onwijs veel zin in. En in de rest natuurlijk ook. Ik krijg altijd een boost van liefde. Wie wil dat nou niet? Als ik ’s avonds weer naar huis ga, ben ik altijd zo gelukkig, maar krijg ik tegelijkertijd direct heimwee.”

KOOP JE TICKETS SNEL HIERRR ALS JE NOG WILT KOMEN!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡