Ga naar submenu Ga naar zoekveld

7x deze apps helpen jou de vakantie door

23 juli 2018 Leestijd 3 min

Eindelijk zomervakantie! Dat betekent: eindeloos reizen en chillen. Maar ook: iets te lang in de auto zitten en suffe slaperige dorpjes bezoeken waar n茅t niets te beleven valt. BEAM komt je helpen met deze onmisbare apps voor je vakantie.

1. Eerste levensbehoefte: WiFi

Zul je net zien: is het eindelijk vakantie, heb je geen data meer. Maar geen zorgen, met WiFi finder – free WiFi map vindt je binnen een paar seconden open wifi’s bij jou in de buurt.

2. Beetje opscheppen mag

Niets is leuker dan verschillende landen en steden bezoeken. Met de app Countries been kan je bijhouden welke steden en landen je bezocht hebt. Elk bezochte land krijgt een kleur, hoe gezellig?

3. Wat eten we vandaag?

Altijd is het weer de vraag: waar gaan we eten? Met Yelp vindt je alle restaurants bij jou in de buurt. Hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken. Eet smakelijk.

4. Perfecte vakantiekiekjes

Of we het nu willen toegeven of niet, mooie vakantiefoto’s maken ons allemaal blij. Maar je wil natuurlijk niet wachten met het plaatsen van deze foto’s op al je social media kanalen. Lang leve de apps waarmee je snel en makkelijk je foto’s kan bewerken en versturen. Natuurlijk kan je de bewerkopties van je telefoon gebruiken, maar het is veel leuker om je vakantie foto’s nét dat tikkeltje extra mee te geven. Met de apps Snapseed en VSCO, bijvoorbeeld. Kom maar op met die likes. 

5. Lees je Bijbel

Ook in de vakantie is het belangrijk om stil te blijven staan bij je geloof. Een app die niet kan ontbreken is de Bible app, zodat je altijd en overal Bijbel kan lezen. Een leesplan maakt het je ietsje makkelijker.

6. Bid elke dag

Houd de hele vakantie bij waar je dankbaar voor bent en wat je bidpunten zijn geweest. Pray as you go – daily prayer geeft je de mogelijkheid om alles - digitaal - op te schrijven. Geen gezeur meer met die eeuwige schriftjes, die de vakantie toch niet overleven.

7. MUZIEK!

En natuurlijk kan Spotify niet ontbreken op deze lijst. Niet alleen kan je luisteren naar mooie worshipmuziek (check even onze heerlijke, zomerse lijsten), sinds kort is er een podcast optie. Dan kun je dus ook preken luisteren onder de palmboom! Vergeet niet het nodige van tevoren te downloaden. Bedank ons later maar. 

TEKST: Ivanne Santing

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕