Dit is de Bijbel van Vivian
25 augustus 2021

Dit is de Bijbel van Vivian (24): “Ik geloof dankzij het bijbeltje van mijn oma”

Tekeningen in de kantlijn, bemoedigende briefjes, kapotte bladzijden … Jouw bijbel vertelt een verhaal. Dit keer geeft Vivian (24) een inkijkje in haar heilige boek.

Vivian (24): “Ik ben niet gelovig opgevoed, maar zo’n vier jaar geleden besloot ik me te verdiepen in het geloof en wilde daarom een eigen bijbel hebben. Ik sprak hierover met mijn vader – wat al een wonder op zich is, omdat hij er niets van moet weten – en hij regelde het bijbeltje van mijn oma voor mij. Het is een bijbel die zij kreeg toen ze van de basisschool af ging. Ik vind het een heel kostbaar bezit en ben blij dat ik het nu mag hebben! Ik lees vaak in de avond voor het slapengaan en schrijf dan in een schriftje wat me raakt. Het geeft me steun om het bij me te hebben. Mijn zoektocht naar God heeft me zo veel gebracht! Ik had het idee dat ik bij hem kon vinden wat ik zocht, en dat blijkt écht zo te zijn. Door hem voel ik me geliefd en mag ik zijn wie ik ben."

Tot geloof gekomen door Bijbel

Fotografie: Mcklin

Dit interview staat in het nieuwste BEAM Magazine. Vraag hier een gratis proefnummer aan of word direct BEAM-lid :)

Lees meer

Volg ons