7 mei 2021

9x de meest wijze lessen die jullie van je moeder hebben geleerd

Je moeder is een briljant mens. Ze weet precies waar je favoriete shirt ligt waar jij al een kwartier lang naar op zoek bent en ze weet het altijd als je liegt. Omdat moederdag eraan komt werd het hoog tijd om al die wijsheid verzamelen. Wij vroegen via Instagram: wat is de meest wijze les die jij van je moeder hebt geleerd?

Wijsheid komt met de jaren

Be proud!

Leef!!!

"Maaaam, waar is die spijkerbroek?"

Onvoorwaardelijk geliefd <3

Waak over je hart

Eerst uitpraten!

"Wilt u koffie?"

Kijk eens om je heen!

Dus: leg je moeder eens lekker in de watten, ga naast haar zitten en vraag ook eens: “Mam, wat zou je mij mee willen geven?” Mocht je moederdag juist een pijnlijke of lastige dag vinden: dan denken we ook aan jou.

Voor Verena is haar moeder Heiny veel meer dan iemand die haar heeft opgevoed. Ze zijn dikke vriendinnen! Lees hier over hun bijzondere band.

Lees meer

Volg ons